Trailer Wheel Dekkspesifikasjoner

Tilhengere er viktig for folk av mange grunner. De kan brukes til å frakte søppel, bygningsmaterialer, små biler og til og med husdyr. Mens langt nær så komplisert som de kjøretøy som hale dem, har tilhengere gjør noen vedlikehold nødvendigheter. En av de viktigste er den type dekk som brukes i dem. Når du velger trailer dekk, forbrukere er oversvømt med spesifikasjoner for å hjelpe dem til å forstå hva deres spesielle trailer dekk kan forventes å gjøre. Lære hva disse spesifikasjonene er og hva de mener er et nyttig første skritt i å velge dekk. Søknad Type

Application typen refererer til den type arbeid som dekket er tiltenkt. Flere applikasjonstyper brukes i dekk spesifikasjoner. "ST" står for "spesiell trailer", som betyr at dekket er beregnet for båthengere og verktøyet tilhengere. "P" står for "P-metrisk", som betyr at dekket er ment å brukes på sykkeltraller. "T" står for "midlertidig reservehjul", som betyr at dekket er kun ment som en midlertidig erstatning. "C" står for "kommersielle", som betyr at dekket er beregnet for bruk på kommersielle kjøretøy. "LT", som står for "lett lastebil metrisk", er ment for tung last tilhengere.
Seksjon Bredde

Seksjonsbredde forteller forbrukeren at avstanden mellom det bredeste punkt av dekkets indre og ytre sidevegger. Denne avstanden måles etter at dekket har blitt installert.
Sideforhold

Aspect ratio, også kjent som kapittel høyde, er avstanden mellom der dekket møter hjulkapsel og dekkets slitebane.
Intern Construction

Intern konstruksjonen er en spesifikasjon som forteller deg hvordan et dekk er konstruert. "R" betyr radial konstruksjon, det vil si at dekkets legeme delse gren ut fra den imaginære midten av hjulet. "D" står for diagonal konstruksjon, noe som betyr at dekkets legeme delse krysser hverandre. "B" viser til belte konstruksjon, noe som betyr at dekket er laget på samme måte som en diagonal-bygget dekk og belte for forsterkning.
Wheel Diameter

Wheel diameter måler diameteren på type hjul som dekket er konstruert for.
Load Range

Load serien beskriver styrken av dekket. Det er representert i en serie av bokstaver (Load områder B, C, D og E). Hver bokstav står for en ply rating og last press. Lasten trykket måles i deler per kvadrattomme.
Metric System

Det metriske systemet er den nyeste formen for dekk spesifikasjonen. Det er brukt til søknaden type, seksjonsbredde, sideforhold, konstruksjon type og hjuldiameter. For eksempel, "ST205 75D 15" betyr at dekket er for spesielle trailere, har en 205 mm seksjonsbredde, et sideforhold på 75, en diagonal konstruksjon og en 15-tommers hjul diameter.
alfanumerisk System

alfanumerisk system indikerer kammer størrelse, sideforhold, rim diameter og belastningsområdet. For eksempel, "B78 X 13 C" betyr en "B"-sized luftkammer, en 75-sideforhold, en 13-tommers felg diameter og en last rekke "C."
Numerisk System

De numeriske system aksjer bare delen bredde og rim diameter. "4.80 X 8" betyr en 4,8-tommers delen bredde og en 8-tommers felg diameter.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/117751.html

Previous:
Next:

Recreational Vehicles