Polaris Sportsman 90 Spesifikasjoner

The Polaris Sportsman 90 all-terrain vehicle, som opprinnelig ble introdusert i 2000, er markedsført som en firehjulstrekk kopi, men for barn. Fordi Sportsman 90 er for barn, kommer det med kid-sized spaker, foran og bak fender fakler, er bare 5,12 meter i lengde, og har en lav base produsentens veiledende pris på $ 2449. Motor Drivverk Spesifikasjoner

2010 Polaris Sportsman 90 har en 1-sylindret, 4-takts motor med to ventiler per sylinder. Verktøyet ATV krever også regelmessig gass og har en maksimal drivstoff kapasitet på to liter. 2010 Polaris Sportsman 90-overføring er kontinuerlig variabel, med en primær bakhjulsdrift kjetting og standard justerbar gass. Det er i stand til å kjøre i revers.
Utvendig Spesifikasjoner

2010 Polaris Sportsman 90 leveres med standard utvendige funksjoner som styret, en støtfanger, bakre støtfanger, front og bakskjermer flairs og sikkerhet flagg. Hånd vakter, pensel vakter, og lys vakter er ikke tilgjengelig på Polaris Sportsman. Utvendig tekniske spesifikasjoner er som følger: 5.12 meter lang, 36,8 inches bredt, 38,5 inches høy, en 41,5 tommers akselavstand, og en svingradius på 5,8 meter. Setet på ATV er ett stykke og er ikke justerbar, noe som gjør bilen relativt kompakt. Dessverre er 2010 Polaris Sportsman 90 ikke er utstyrt med standard spesifikasjoner som en trippteller, speedometer og et lite drivstoff på tanken. Det er imidlertid et strømuttak gitt for sjåføren bekvemmelighet.
Brake og Dekkspesifikasjoner

Hjul på 2010 Polaris Sportsman er sammensatt av stål. Dekkdimensjoner inkluderer front-dekk diameter på 19 inches, bak-dekk diameter på 18 inches, 7-tommers forhjul bredde, 10-tommers bakhjul bredde og fremre og bakre bredde diameter på 8 inches. Suspensjon spesifikasjonene er minimal i beste fall, med forstillingen være uavhengige. Men, ikke ATV kommer ikke med bakre justerbare støtdempere, en bakre stabilisator bar, foran sentrale suspensjon strut eller en styredemper.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/117826.html

Previous:
Next:

Recreational Vehicles