Slik installerer ATV Seter

Fjerne setene på din ATV (all-terrain vehicle) er nødvendig hvis du kjøper en ny plass å erstatte en rippet eller falmet sete, gjør motor reparasjon eller bytte batteri fra under setet. Prosessen for å installere setene på ATV er ikke vanskelig å gjøre og vil bare ta deg ca 10 minutter. Alt du trenger er noen grunnleggende verktøy og et godt opplyst område å arbeide. Du vil kunne få alt du trenger for din spesifikke ATV fra din forhandler eller en ATV nettsted. De fleste kan fullføre denne jobben i oppkjørselen sin, eller i garasjen. Du trenger
ATV sete
Skruer
Screw driver
Vis flere instruksjoner
en

Kjøp riktig sete for å erstatte det gamle setet fra ATV forhandler. Plasser ATV setet på ATV slik at jo mer smale enden vender håndtaket bar. Sykkelstyre er på forsiden av ATV med brems, clutch, lys og vinsj komponenter knyttet til den. Pass på at den brede enden av setet er på baksiden av ATV.
2

Plasser bunnen av setet på toppen av kontakten festet til rammen av ATV. Konnektoren er litt plaststykke som er rund på toppen med en gummi-ring som er koblet til toppen av plast og er forbundet med rammen på bunnen. Kontakten funksjon er å holde setet til rammen av ATV. Kontakten vil gli inn i sporet på undersiden av setet og koble setet til rammen av ATV. Når kontakten på rammen er koblet til setet, vil fronten på ATV setet festes til ATV.
3

Skru til festeskruene i hullene nederst med skrutrekkeren på baksiden av setet for å feste setet til rammen.
4

Bytt bakskjermene og bakside body kit til tilsvarende steder. The body kit består av biter av plast som dekker rammen av ATV og holde deg fra å se metallrammen. Skjermene er biter av plast som stikker ut over bakhjulene til stopper gjørme fra å komme opp og få på deg mens du rir.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/117548.html

Previous:
Next:

Recreational Vehicles