Slik fjerner en Trailer Wheel

Mange mennesker vet hvordan du endrer deres dekk på et personlig kjøretøy, men når de har et problem med sin RV eller trailer, forsvinner all denne kunnskapen. Heldigvis er den grunnleggende prosessen den samme for alle dekk, den eneste komplikasjonen er hvilken type kjøretøy er det på. Når skifte dekk på en trailer, du trenger bare å gjøre ekstra sikker på at alt er trygt og på plass før du løfter opp bilen siden du har ingen overføring eller nødbremsen for å holde ting ned. Du trenger
Hjulklosser
Jack
Jack står
Tire jern
Vis flere instruksjoner
en

Park tilhengeren på et plant underlag og koble den fra slepet kjøretøyet. Plasser bremseklosser foran og bak gode dekk på tilhengeren, forlater dekk som du må skifte gratis.
2

Løft opp på siden av tilhengeren ved hjelp av jekken og plassere akselen på bukker. Dette vil sikre trailer og sørg for at det ikke vil falle eller rulle i begge retninger.
3

unbolt dekket fra akselen ved hjelp av dekk jern. Plasser dekk jern på hjulet lug og vri den mot venstre for å løsne lug. Gjenta denne prosessen for hver knasten på dekk.
4

Grip dekket på begge sider med hendene og dra dekket av av trailer aksel og legg det til side. Dekket er nå fjernet fra bilen, og du kan skifte dekket på ferie.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/117524.html

Previous:
Next:

Recreational Vehicles