Hvordan erstatte en forgasser på en Kawasaki Bayou

The Kawasaki Bayou er et All Terrain Vehicle (ATV), og er tilgjengelig i mange størrelser. Forgasseren på alle de Kawasaki Bayou modellene er koblet på samme måte, med mindre Bayou blir sterkt modifisert. Du må fjerne setet til overmål toppen av motoren. Forgasseren vil bli koblet mellom motoren og bensintanken. En linjen går fra bensintanken til forgasseren, en linjen går fra forgasseren til motoren. Du trenger en flat skrutrekker for å fjerne linjene fra forgasseren. Du trenger
Drain cup
flat skrutrekker Vis
Ny forgasser
Mer Instruksjoner
en

Finn låsen som holder setet på plass mellom setet og gasstanken. Trekk opp låsen håndtaket for å løsne setet fra rammen. Vri drivstoff bryteren til "OFF".
2

Plasser en kopp under forgasseren å fange gass som du kommer til å renne fra forgasseren. Fjern tappeskruen fra bunnen av forgasseren med flat skrutrekker og la forgasseren renne ned i koppen.
3

Koble drivstoffslangen fra forgasseren med flat skrutrekker for å Skru ut skruen på klemmen. Trekk drivstoff linjen ut av forgasseren og la drivstoffet linjen renne ned i koppen.
4

Koble utgang linje fra forgasseren med flat skrutrekker for å skru ut skruen på klemmen. Trekk ut linjen ut av forgasseren. Trekk forgasseren ut av motorrommet.
5

Plasser den nye forgasseren og inn i motorrommet. Koble drivstoffslangen til forgasseren og koble utgang til forgasseren. Bytt setet til rammen. Slå gassen ventilen til "ON"-posisjon og start motoren.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/117581.html

Previous:
Next:

Recreational Vehicles