Slik installerer du en varmtvannsbereder i en Coleman Pop-Up Camper

Coleman pop-up camperne anses av mange å være den enkleste sammenleggbare tilhengere å distribuere og trekke, og har vært USAs mest solgte bilmerket hvert år siden 1979. En av de største aktiva en pop-up camper gir for sine brukere når campet eksternt, bort fra tjenestene til et velutstyrt campingplass, er varmt vann til oppvask og dusjing. Varmtvannsberedere er vanligvis tilgjengelig i kapasiteter på mellom fem og ti liter, med et utvalg av propan eller 120-volt strøm som sin strømkilde. Varmtvannsberedere er en enkel komponent for å installere, enten inn i en pre-utstyrt bay eller fra bunnen av, er så lenge installasjonen fulgt korrekt og i rekkefølge. Du trenger
varmtvannsbereder
Forsyningsledninger (valgfritt)
Husholdningenes verktøykasse
Gasstesting væske
Vis flere instruksjoner
en

Sørg trekkspill delen av Coleman pop-up er utplassert i henhold til produsentens instruksjoner, og at alle støtter er låst på plass.
2

Finn interiør liksvøpet designet for å romme, isolere og beskytte vann varmeapparat. I Coleman pop-ups, interiøret liksvøpet vanligvis plassert under eller nær byssa vasken. Slipp interiør liksvøpet ved å løfte festene rundt sin underleppen, og fjern det indre liksvøpet og festene til et trygt sted.
3

Finn ekstern tjeneste luke av bukta dedikert til å møte en varmtvannsbereder. Hvis du bytter ut en eksisterende enhet, drivstoff og vann linjer og en elektrisk tilkobling vil allerede være til stede, men den gamle enheten må fjernes. Slå av alle in-line stopp-kraner og trekk det elektriske ledningsnettet, da Følg produsentens instruksjoner for fjerning av enheten. Hvis ingen spesifikke instruksjoner er gitt for fjerning, er det vanligvis lurt å følge monteringsanvisningen i revers. Varmtvannsberedere er vanligvis holdes på plass av dual-purpose skruer som også holder tjenesten luke på plass.
4

Etablere drivstoff og vann linjer og en elektrisk sele hvis du er ettermontering en helt ny bestemmelse . Varmtvannsberedere typisk brenne propan, så et drivstoff linje må etableres i henhold til sikker praksis fra Coleman pop-up er om bord eller ekstern gassflaske. Det må være en trykksatt vannlinjen gitt fra en ferskvannstank eller en by vannforsyning, og en linje av tilstrekkelige bore å rute oppvarmet vann til sin punktet i bruk.
5

Bytt butyl tape rundt tjenesten luken hvis den ble ødelagt ved fjerning av luken og /eller den gamle varmtvannsberederen.
6

Løft ny varmtvannsbereder på plass. Det kan være nødvendig å søke hjelp fra en assistent, slik at en person kan løfte varmtvannsberederen gjennom tjenesten luke fra utsiden, mens den andre er inne i Coleman pop-up for å sikre enheten ligger på plass. Fest varmtvannsbereder med det nødvendige antall festemidler kjørt gjennom pilothull i sin underleppen, og ved å installere tjenesten luke med sine dual-purpose skruer.
7

Gjør tilkoblingene til drivstofftilførselen og for både vannledninger. Bruk en gjengetetting tape hensiktsmessig å enten propan eller vann i alle sammenhenger. Teste alle linjene for soliditet, bare ved hjelp av proprietære testing væske for propan linjer, ikke en utvanning av oppvask væske.
8

Les og forstå instruksjonene levert med den nye varmtvannsberederen. Initialiser og deretter bruke enheten til å teste sin funksjon. Sett inn den interne liksvøpet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/117358.html

Previous:
Next:

Recreational Vehicles