Slik installerer en RV-antenne på en Popup Camper

På grunn av sin utforming, mange pop-up camperne utviklet for å møte de umiddelbare behovene til bobiler som temperatur kontroll, utelukkelse av regn og overnatting for å sove. De har en tendens til manglende levering av ikke-essensielle elementer, for eksempel underholdningssystemer. Ved montering av en TV, så vil det vanligvis ikke være noen avsetning for å ha mottatt signalet, slik at en antenne må installeres. Mange stiler og typer er tilgjengelig, inkludert sveiv-up modeller og satellitt-mottaker retter. For konfigurasjonen av en pop-up camper, en enkel rigid-fit antenne med en koaksial fôr kabel er ideelt. Du trenger
Antenne
Permanent tusj selg Electric drill
Drill bits
Caulk (valgfritt)
plast zip bånd
Vis mer Instruksjoner

en

kjøpe en rundstrålende utvendig antenne med integrert signal forsterkning teknologi, en pre-attached bunnplate og en sentral beliggenhet i bygget koaksialkabel.
2

Les og forstå installasjonsanvisningene med antennen. Planlegg å fikse antennen der den vil bli hevet så høyt som mulig når pop-up er utplassert, men likevel ikke være en hindring eller utsatt for skader når den pop-up topp er tilbaketrukket. Dette vil vanligvis være et sted på kanten av den campingvogn stive taket, i nærheten av der TV skal monteres på innsiden.
3

Hold bunnplate på ønsket sted, og bruk et permanent tusj for å markere gjennom festehullene bort på den stive taket, og deretter bruke en elektrisk drill og en borekrone tilpasset de medfølgende festene å lage hull gjennom merkene. Bruke borekronen foreskrevet av antennen produsent, bore et tredje hull midt mellom de to første. Hvis noen klumper av isolasjon blokkere sentrale hull, trekker dem bort.
4

Før koaksialkabel festet sentralt på undersiden av antennen gjennom midtforsvaret til hullet fra utsiden til innsiden av pop- opp. Når antennen grunnplate kontakt med pop-up taket og fest den med de medfølgende festene i henhold til instruksjonene. Hvis en vanntett pakning er gitt, sørg for å bruke den, ellers caulk rundt hele bunnplaten
5

Route koaksialkabelen til plasseringen din nye TV-er å okkupere.. Bruk plast zip bånd til å feste kabelen til solide objekter for å holde det ryddig, men husk det pop-up taket må trekkes tilbake til reise og oppbevaring, og verken kabel eller dens vedlegg kan hindre at dementi.


.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/117373.html

Previous:
Next:

Recreational Vehicles