Slik installerer en Trailer Jack

Tilhengere med en tung tunge vekt trenger et system for å heve fronten på tilhengeren for å fjerne tilhengerens stikk ball. Dette oppnås med en tilhenger jekk plassert på tilhengerens tungen. Ved å spy jack håndtaket, er jekkens caster hjulet ned på bakken, heve trailer tungen for å fjerne stikk ballen slik at tilhengeren kan enten kobles til eller fra tilhengerens. Når tilhengeren er spente, kan tilhengeren jack brukes til å jevne ut trailer fra foran til bak ved å vri jack håndtaket. Du trenger
to bremseklosser
Hydraulisk jekk
Trailer jack og monteringssett
Skiftnyckel
Vis flere instruksjoner
en

Hitch den trailer til tilhengerens for enkel installasjon. Blokker trailer hjul og bruke en hydraulisk jekk for å midlertidig øke trailer tungen mens kjøretøyet er støttet under trekkrok. Senk hydraulisk jekk når stikk ball er foret opp med trekkrok. Fjern hydraulisk jekk.
2

Bestem beste plassering for kontakten på tilhengeren tungen ved å holde kontakten på plass for hånd. Kontroller at jekken ikke vil treffe noe når det svinges opp til sammentrukket posisjon. Sørg for at kontakten vil ha nok bakkeklaring ved manøvrering over humper.
3

Juster svivel plate slik at kontakten er i senket stilling. Hold kontakten mot trailer tungen jernbane der det vil bli installert og senke jekken til caster berører bakken ved å vri jack håndtaket sveiv i klokkens retning.
4

Fest kontakten til tilhengeren tunge skinne med maskinvaren som følger med jack. Ved hjelp av en hjelper, holder jekken på utsiden av tungen skinnen og holder monterings stolpene over innsiden av tungen skinnen. Kjør bolter som leveres med jack gjennom monteringshullene i jack til monteringshullene på montering barer.
5

Installer låseskiver og muttere til den gjengede enden av festeboltene og stram dem i klokkens retning med en skiftenøkkel.
6

Test funksjonen til jack for å være sikker på at den ikke treffer noe når den svinges opp. Foreta justeringer om nødvendig og skru alle skruer og muttere.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/117522.html

Previous:
Next:

Recreational Vehicles