Hvordan legge til en Slideout til RV din

Slide-outs, på folkemunne kalt bump-outs og gli-outs, beveger rom seksjoner som utvider boareal fritidsaktiviteter kjøretøy, eller RVs, når deployert. Konvensjonelt montert inn sideveggene, har slide-outs blitt stadig mer tilgjengelig i front-og bak-end konfigurasjoner. Vanligvis opptil 12 meter lang og tre meter i dybden, kan fire lysbilde-outs effektivt doble brukbare fotavtrykk av en bobil. Blant nye RVs produsert i 2010, hadde 70 prosent minst én slide-out, og en bransje har utviklet seg rundt ettermontering RVs som opprinnelig ble produsert uten dem. Slide-out konvertering er en massiv oppgave, som krever avanserte ferdigheter i prosjektering, sveising og fabrikasjon, snekring, VVS og elektrisk installasjon. Du trenger
Metal fabrikasjon utstyr
Snekker verktøykasse, Elektrisk verktøykasse
VVS verktøykasse
metallrør
Composite veggpaneler
Windows i rammer
Drive og drivmekanismene
Markise
Vis flere instruksjoner
en

Engineer prosjektet slik at RV ikke er strukturelt svekket. Tenkt å sveise støttebjelker og nye ringer og mer styrke strukturen av kjøretøyet. Bestem deg for hvordan du vil isolere slide-out vegger, og hvordan du vil forsegle "blir med" så oppvarmet eller avkjølt luft kan ikke flykte, og fukt kan ikke gå inn. Bestemme hvor mange vinduer trenger, hvordan vil de bli installert, og hvordan de vil bli forseglet.
2

Finn ut om slide-out vil romme frittstående møbler, eller om kraft til stikkontakter og belysning vil være nødvendig. Vil du installere ledninger til underholdning høyttalerne, eller til å reise avløp, avløpsrør og propan linjer for et kjøkken? Hvis slide-out inneholder en seng, sikre tilstrekkelig rom finnes for det å flytte inn i rommet når slide-out trekkes.
3

Kjøp motorer eller giringsmekanismene utstyrt med positive låser, slik at når slide-out distribuerer, det kan ikke drive og dermed slappe av vanntett selene. Plukk en stasjon system som lar finjusteringer, slik at en vanntett forsegling kan oppnås og opprettholdes. Vil du installere en manuelt operert vippebryteren til å kontrollere bevegelsen av slide-out, eller drivelektronikk som registrerer når slide-out har forseglet, og automatisk slås av?
4

Bestem mellom et rack /giring system, eller en hydraulisk drivanordning. Hvis du velger et hydraulisk system, det er et annet valg mellom to eller fire drive sylindere. Hvor vil du finne enheten som utjevner trykket mellom alle sylindrene, slik at det virker ufarlige, men er fortsatt tilgjengelig? Bestem om vil montere drivsystem ovenfor hoved RV gulvet, eller under gulvet med gjennom-ramme kontakter, og om aktuatoren må systemet som skal sveises til kabinettet. Hvordan vil du imøtekomme de øvre og nedre mekanismer, og deretter skjule dem slik at deres tilstedeværelse er usynlig, både når slide-out distribuerer og trekker?
5

Velg mellom en gulvmontert glide system, og en montert til sidene, kan sammenlignes med et stort kjøkken skuff. Vil du være fornøyd med en liten oppover skritt inn i slide-out, eller trenger du en rampe system som gjør at den distribuerte gulvet for å være på samme nivå som i hovedetasjen i bilen? For de sistnevnte, spesielle mekanismer, stasjoner og sel må være fabrikkert.
6

Ta ut dine møbler og lagre det der det ikke vil føre til ulempe løpet av prosjektet. Stripe ut eventuelle ledninger seletøy i veggen og gulvet, og omdirigere avløp går. Slippe noen under-body komponenter, for eksempel drivstofftanker og septiktanker, som vil hindre tilgang til prosjektet, og flytte dem slik at nytt utstyr kan monteres i deres sted. Fjern forhåndsdefinert veggen, bevare panelet hvis det kan gjenbrukes som ytterveggen av slide-out.
7

Forsterk hullet med metallrør, handel off vekt med strukturell integritet. Lag en slide-out boks fra metallrør, og huden det med et sammensatt produsert for RV vegger. Forsegle alle hjørner og skjøter. Installerer en stasjon system og passer i boksen til den, så passer sel, trim, og en markise.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/117361.html

Previous:
Next:

Recreational Vehicles