Hvordan endre dekk på en felg

Endring av dekket på felgen av din All Terrain Vehicle (ATV) er én ting som alle som eier en vil måtte gjøre en dag. Når som helst du skade dekk på ATV din, bør du skifte dekket. Dette er ikke en vanskelig prosess, men det vil ta noe styrke for å få dekket over felgen. Forhandleren der du kjøpte ATV vil ha alt du trenger for å få denne jobben gjort på riktig måte. Du trenger
Wrench
lirke bar
WD-40
Nytt dekk
ny slange
Vis flere instruksjoner
en

Fjern mutteren som fester hjulet til ATV med skiftenøkkelen. Trekk hjulet av ATV og la ut all luft som kan fortsatt være innenfor det indre røret.
2

Skyv brekkjern mellom dekket og felgen. Hvis det er vanskelig raset lirke bar mellom dekket og felgen, deretter spray WD-40 på dekk, felg og lirke bar.
3

Løft opp på brekkjern til gli på dekket over kanten av felgen. Gjør dette rundt hele kanten for å koble dekket fra felgen. Trekk slangen ut fra mellom dekket og felgen.
4

Place det nye dekket over kanten og trykk ned på dekket til pop kanten av dekket over kanten av felgen. Plasser brekkjern mellom dekket og felgen og løft opp for å få dekket helt over kanten av felgen. Plasser slangen mellom felgen og dekket, setter luftventilen i luften ventil hullet.
5

Trykk den andre siden av dekket på felgen og bruke brekkjern for å få leppe på dekket over kanten av felgen. Fyll slangen med luft og monter hjulet tilbake på ATV, ved hjelp av fastnøkkel til å erstatte mutteren og fest hjulet på ATV.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/117561.html

Previous:
Next:

Recreational Vehicles