Slik installerer du en forgasser Kit

En forgasser kit vil ha en rekke små nåler med hull på dem, samt en ny forgasser gass floater. Nålene er det som tillater strømmen av gass og luft inn i og ut av forgasseren, og flyteelementet er det som holder gassen i forgasseren. Du må drenere og demontere forgasseren før du kan installere en ny. Også, må du sørge for at du har riktig forgasser kit spesifikke for motoren du skal installere det i. Du trenger
Forgasser kit
skrutrekker
Oppsamlingspanne
Wrench

Vis flere instruksjoner
en

Slå gassen ventilen til "Off" posisjon og plassere et avløp beholder under forgasseren. Fjern mutteren i bunnen av forgasseren ved hjelp av en skrunøkkel, og at gassen kan drenere fra forgasseren. Fjern skruen på nedre høyre og venstre side av forgasseren og fjern dekselet fra siden.
2

Løft opp på metall støtte armene som forbinder floater til forgasseren. Plasser flyteelementet på bærearmene og erstatt lokket til siden av forgasseren. Skru i og stram skruene for å feste dekselet til forgasseren.
3

Fjern alle de gullfargede nåler fra forgasseren med en skrutrekker. Sett alle de nye nåler i henhold til spesifikasjonene i manualen som følger med forgasser kit stram dem, henviser igjen til manuelle spesifikasjoner.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/117651.html

Previous:
Next:

Recreational Vehicles