1995 Kountry stjerne Bobil: Hvordan endre Fuel Pump

Motoren brukes til å drive 1995 Kountry stjerne bobil var en stor blokk Ford 460 kubikk tomme V8, montert i en serie F53 chassis. De drivstoffpumper opprinnelig utstyrt for disse motorene, som brukes i bobiler mellom 1989 og 1997, var så utsatt for svikt som produsenten utstedt tilbakekalling kode 97-23-9 TSB, som autorisert pumpe erstatning på alle biler fortsatt under garantien som ble tatt til deres forhandlere. Pumpene er elektrisk, plassert inne i tanken, og overopphetes lett og ofte. Erstatning er sannsynlig å være nødvendig hver 50 000 miles, om ikke før. Du trenger
Mechanic verktøykasse
Uttrekkbar støtte plattform
Neglelakk (tre farger)
Replacement bensinpumpen
Vis flere instruksjoner
en

pumpe all gassen fra tanken, ved hjelp av alle forholdsregler for å forhindre utilsiktet tenning, og lagre den for senere bruk.
2

Løsne røret som overfører drivstoff fra lokket til tanken. Slipp den på tanken slutten, ved å skru en slangeklemme og spreller slangen oppover fra sitteplasser sin.
3

Støtte sentrum av tanken på en bred uttrekkbar plattform, for eksempel et stort panel av flat tre på toppen av en heavy-duty saks jack.
4

Slipp de to metall stropper som holder tanken på plass. De er sikret ved muttere festet til chassiset tverrbjelke på baksiden; fjerne disse løsnes først, og deretter tillate at stroppene til å slippe. Flytt den fremre ender av de frigitte stroppene litt fremover og oppover for å frigjøre dem fra fangenskap key-hole-spor, og deretter fjerne stroppene fra under bilen.
5

Drop din støtte plattformen i en mild, selv og kontrollert måte. La det falle inntil det er plass til å passe armen mellom toppen av tanken og undersiden av Kountry Star gulvet, og slipp ledningsnettet fra sine terminaler på en plate i midten av tanken. Før du fjerner spade tilkoblinger, merk hver enkelt og dens parret terminal med en prikk av unikt fargekodet neglelakk.
6

Slipp tanken hele veien til gulvet, igjen i en jevn og kontrollert måte. Slipp brennstoff til forgasseren ved å vikle av det tunge mutteren som holder den på plass på toppen av tanken plate. Fjern tanken fra under bobilen.
7

Fjern låseringen fra den sentrale plate som holder terminaler for pumpen ledningsnettet og brensel ut linjen. Løft platen og utstyr festet til undersiden ut fra tanken, tar stor forsiktighet for ikke å banke den skjøre drivstoff nivå sensor på siden av tanken plate luke når du løfter tallerkenen.
8

Løsne mislyktes drivstoffpumpe fra undersiden av platen ved å løsne de tre skruene som holder den til plate.
9

Skaff en ny bensinpumpe. Ford del tall for Original Equipment Manufacturer reservedeler er som følger: Drivstoff pumpe og sender forsamlingen F6PZ-9H307-DA; ledningsnett kit F7PZ-9A213-BA (ledningsnett kit for pre-november 1996 biler hadde tre ledninger). Ettermarkedet erstatning pumper hentet fra auto deler butikker vil nesten helt sikkert være av en høyere kvalitet enn en OEM-enhet. Sikre et nytt drivstoffilter er montert på bunnen av den nye pumpen.
10

Installer den nye pumpen og bytt deretter tank i en eksakt reversering av fjerning sekvens. Ta godt vare at de riktige ledningene er festet til riktige terminaler, og at alle drivstoff linjer er trukket ordentlig.
11

Erstatt den lagrede gassen, ved hjelp av et kaffefilter i en trakt for å fjerne eventuelle utilsiktede forurensning .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/117371.html

Previous:
Next:

Recreational Vehicles