2003 Polaris Predator 90 Spesifikasjoner

The 2003 Polaris Predator 90 er en all-terrain vehicle (ATV) rettet mot ungdom markedet, forklarer sin lille størrelse. Den kraftfulle og fremtredende kroppen design vil slå noen unge rytteren hoder, men Polaris sikkerhetskopierer sin bark med en ond bite som quad ytelse står opp mot de beste i ungdommen ATV kategorien. Røff og vill terreng er bare byttedyr for dette rovdyret. Makt

I hjertet av Polaris Predator 90 er en to-takts motor med en vifte kjølesystem. Forskyvning av denne motoren er 89cc. Den quad kan holde opp til 1,3 liter drivstoff og jobben med å levere dette drivstoffet faller til en Mikuni VM16 forgasseren. En olje injeksjon gir smøring. Ta denne kraften og overfører det til hjulene er en automatisk drive-kjeden overføring. For å få maskinen maler det er en elektrisk starter med en kick-start back-up.
Mål

chassis 56 inches lang, 36 inches høy og 34 inches wide sitter på en akselavstand på 38,5 inches. Legemet klarner bakken ved fem inches, og setet er plassert 27 inches fra gulvet. De åtte-tommers dekk veie three pounds per kvadrattomme. På forsiden kan dette all-terrain vehicle legge maks £ 10, men det kan doble denne vekten på baksiden, med en £ 20 kvote.
Fjæring og bremser

Bringe Polaris stoppet opp er to mekaniske trommelbremser, en foran og den andre bak. Takle de ville og humpete terreng som dette quad ble laget for er en A-arm i front som kan håndtere maksimalt 4,23 inches av reiser. På baksiden er det et enkelt støt svingarm som kan skryte like mye av reiser som front.
Andre funksjoner

Predator 90 benytter en fotstøtte som gjør at rytterens fot å peke nedover, øker komforten. Yngre ryttere kan få slitne tommelen skyve gass, så Polaris løser dette med en bredere effekt som er mindre av en belastning å operere. The all-terrain vehicle kommer i en slående sølv damp metallic farge.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/117844.html

Previous:
Next:

Recreational Vehicles