Hvordan bygge en Pick-Up Truck Flatbed

Pickup lastebiler er store nyttekjøretøyer, i stand til å bære store belastninger uten å svette. Men hvis du har store elementer som ikke passer i boksen, kan det være mer fornuftig å bygge en flatbed for henting din. Dette er et ganske stort prosjekt, og bør ta et par timer å gjøre. Prosjektet bilen i dette tilfellet er en 1994 Toyota longbed pickup, som ikke har en seng. Du trenger:
MIG sveiser
40 meter av to-by-2 kvadrat stålrør, 0,120 vegg
4-by-8-fots metall panel, 16 gauge
3-tommers , 0,120 vegg flat lager stål
3/8-inch, 3-tommers bolter og muttere
3/8-inch skralle og socket sett
Målebånd
Spray maling
Drill
Borkroner for metall
Permanent markør
Assistant
Chop så med metall blad
Vis flere instruksjoner
en

Kutt firkantrør med chop så inn to 4-fot lange seksjoner, og fire på 92 inches lang.
2

Lay stålet ut i en firkantet form, slik at de fire-fots brikkene er på topp, og to 92-tommers -lange stykker er på innsiden. Den samlede størrelsen på denne firkantet form som du gjør er 4 meter med 8 meter.
3

Weld feltet ved hjelp av MIG sveiser, ofte dobbelt-sjekke for torget med målebånd . Sørg for å sveise alle tilkoblingsflatene på stål.
4

Place de to andre 92-tommers lange seksjoner i midten av den firkantede formen, og ved hjelp av målebånd, space dem likt over hele plassen form.
5

Sveis midten barer til rammen ved hjelp av MIG sveiser.
6

Place glassplaten på bakrammen av lastebilen ved hjelp av en assistent og firkantede glassplaten til lastebil rammen ved hjelp av målebånd.
7

dikte mounts å koble flatbed til rammen med 3-tommers flatskjerm lager stål, bolter og muttere. Du må bruke drill for å bore hull til bolter for å gå gjennom i prosessen. Disse bør være enkle, flate mounts.
8

Sveis mounts til planskanneren med MIG sveiser.
9

Plasser fire-by-8 metall panel på bakken, i nærheten av planskanneren. Kontroller at du har nok plass rundt det å manøvrere sveiseren.
10

Fjern flatbed fra kjøretøyet ved hjelp av en assistent og snu den over på metall slik at rammen dekker av den plate-metallrør. Bruk målebånd for å sikre at glassplaten er firkanten til metall så det er ingen overlapping.
11

Sveis metall til planskanneren med MIG sveiser. Du ønsker å gjøre korte sveiser, ikke lenger enn 1/2 cm lang, men sørg for å hoppe rundt panelet slik at du ikke bygge opp varmen og deformere metallet. Du bør ha minst et par dusin sveiser på panelet etter den tid er det gjort.
12

Paint glassplaten, topp og bunn, med spraymaling.
13

Vend flatbed montering på bil og fest den til rammen ved hjelp av 3/8-inch skralle og stikkontakter.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/117510.html

Previous:
Next:

Recreational Vehicles