Slik installerer en RV Hjem Hookup

Den sikreste og enkleste måten å installere et hjem oppkobling for en campingbil, eller RV, er å bruke en tilførsel pidestall produsert for formålet. Forsyning pidestaller er lik hookups på de fleste campingplassene, vanligvis laget med en innebygd 50-amp stikkontakt, en 30-amp uttak og en eller to 20-amp uttak. Riktig størrelse effektbrytere er forhåndsinstallert, og noen har bruk meter og en slått lys for bruk av pidestall etter mørkets frembrudd. De er værfast og helt selvstendig, satt opp slik at en 50-amp-tilkobling til sokkelen leverer alle utsalgssteder med deres riktige spenninger. Ting du trenger, Elektrisk verktøykasse
Voltmeter
50-amp sikring
Type UF-rated, fire-leder seks-gauge
RV pidestall
plast zip bånd
Kabel klemmer (valgfritt)
Vis flere instruksjoner
en

Finn sikringsskapet til hjemmet. Åpne den ytre dekselet og slå hovedbryter til "Off". Den viktigste breaker er den øverste, største breaker, vanligvis merket som 100 eller 200 ampere. Fjern de to skruene på bunnen av de døde-frontpanelet og løft den bort, så test at all strøm er av ved hjelp av din spenning meter til broen fra live-side til nøytral side.
2

Installer en 50-amp dobbel-hot-polet strømbryter i et ledig spor. Ved hjelp Type UF-rated, fire-leder seks-gauge, kobler de to 120-volt varme ledninger - en svart og en rød - til de smeltet skruene på breaker. Det spiller ingen rolle hvilken farge ledningen er koblet til hvilken terminal skrue. Koble den grønne kabelen i bakken bar og den hvite ledningen til den nøytrale bussen.
3

Kjør fire-leder ledning til plasseringen av hjemmet RV oppkobling, bruke plast zip bånd eller kabelklemmer for å plassere den på en slik måte at det verken er utsatt for utilsiktet skade eller en tur fare.
4

Skru saken foran det nye hjemmet oppkobling pidestall og løft den vekk. Følg pidestall produsentens instruksjoner at du kobler den nye kjøringen av ledningen fra hjemmet sikringsskapet. Vanligvis vil det være tydelig merket terminaler mot bunnen av understellet, en hver for den sorte og røde varme ledninger (fortsatt utskiftbare), en for den nøytrale ledningen (vanligvis hvit) og en for jordledningen (typisk grønn).

5

Sett pidestall saken foran og sikringsskapet dead-frontpanelet, og deretter slå hovedbryter til "On". Bruk et voltmeter sett på 240 volt for å teste funksjonen til hvert uttak på RV hjem oppkobling pidestall.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/117411.html

Previous:
Next:

Recreational Vehicles