Hva er klasse III Towing Package?

En klasse III tauing pakken er et alternativ som kan kjøpes samtidig med et kjøretøy kjøp eller kan legges til ved en automotive service etter kjøpet. Bilberging pakker består av elektriske komponenter og utstyr som trengs for å trekke andre kjøretøy. Trailer Hitch

A Class III tilhengerfestet er designet for å bære opp til 5000 pounds av vekt med opptil 500 pounds av vekt på tungen. Noen ganger kan en bil med en 2-tommers mottaker vil bli klassifisert for klasse III pakke.
Size

klasse III tauing pakkene er designet for mellomstore pick-ups, varebiler og SUVer. Mindre biler ikke har kapasitet til å trekke store vektbelastning.

Betegnelse

klasse III tauing pakker er ofte tilpasset designet for kjøretøyet som de er blir plassert på. Universal klasse III pakker er tilgjengelig, men anbefales ikke fordi de ikke alltid passer ordentlig, noe som gjør for en mindre stabil evne til å trekke.
Elektrisk

Alle tauing pakker krever en viss mengde elektrisk arbeid utført for å ha blinklys og bremselys på bilen ble tauet bundet sammen med den primære kjøretøyet.
Viktig

Før installere noen ettermarkedet tauing pakken til et kjøretøy, sørg for å finne ut bilens tauing vekt grenser. Det gjør ikke noen forskjell hvor stor tauing pakken er dersom kjøretøyet ikke er i stand til å trekke den øverste vektgrensen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/117550.html

Previous:
Next:

Recreational Vehicles