Hvordan Re-tittel en skolebuss Som en RV i North Carolina

Slå en gammel skolebuss i en campingbil kan være en morsom og givende prosjekt. Men arbeidet kunne gjøres forgjeves hvis du kjører inn i en ulempe i registreringsprosessen. Heldigvis er det ikke vanskelig eller dyrt å re-tittelen skolebuss som en campingbil i Nord-Carolina. Du trenger
North Carolina førerkort
Gamle tittelen på skolebussen
Vis flere instruksjoner
en

Kontroller at forrige selger har signert en ren tittelen på skolebussen over til navnet ditt, eller at den eksisterende tittelen er fri for heftelser.
2

Begynn å konvertere skolebussen i en campingbil. Alle renoveringer trenger ikke være ferdig før re-titulere bilen som en campingbil i Nord-Carolina.
3

Ta buss registrering, North Carolina førerkort, og kontanter eller sjekkheftet til en divisjon of Motor Vehicles License Plate Renewal Office. Få tak i og fullføre "Body Style Correction Form."
4

Komplett papirarbeid for din North Carolina kjøretøy tittelen. Har alle former attestert i License Plate Renewal Office.
5

betale alle avgifter ($ 28 for tittelen, $ 5 for notarius service, pluss eventuell skatt på grunn på bilen din). Motta ny lisens plate og kjøretøy tittelen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/117658.html

Previous:
Next:

Recreational Vehicles