Hvordan montere solpaneler på Campers

Solcellepaneler er et effektivt middel for å forsyne intern strøm til en campingvogn til bruk når den står stille. Mens det er mulig å gi noen strøm fra bilens batteri, er bilbatterier ikke laget for dette, og kan lett bli drenert og har sine liv forkortet hvis de brukes for mye mens motoren ikke er i gang. Solcellepaneler kan gi strøm til dyp-syklus batterier installert i bobilen adskilt fra motoren, som deretter lampene, radio og små verktøy og pumper. Du trenger
Solar panel
Aluminum stativ
Kabling
Inverter
Batterier
Charge kontrolleren
Vis flere instruksjoner
Monter Paneler

en

Monter et rack på taket av bobilen som er dimensjonert til paneler. Fest stativet med en hengsel slik at panelene kan heves til en ideell vinkel til solen når bobilen ikke er i bevegelse.
2

Bolt stativet ordentlig til taket av bobilen. Pass på at hengslene er vendt mot fronten av campingvogn, slik at når bobilen er i bevegelse er det ingen fare for vinden fanger panelene og kaster dem opp i luften.
3 < p> Installer en lås på den øverste kanten av panelene slik at de kan festes på taket av bobilen når den er i bevegelse. Panelene kan brukes til å fange sollys mens du kjører, men kan ikke være i hvilken som helst posisjon, men flatt på taket, for sikkerhet.
4

Run kablene fra panelene inn i det indre av campingvogn ved å bore et hull i taket, kjører kablene gjennom hullet, og deretter impregnering åpningen av tetningslister rundt ledningene i hullet med utvendig grade 100% silikon drivning.
Koble System

5

Installer én eller to dyp-syklus batterier i en out-of-the-way beliggenhet i bobilen. Dyp syklus batterier er spesielt bygget for alternative energisystemer og fungerer annerledes enn vanlige bilbatterier.
6

Fest panelene til batteriene, installere en kostnad kontrolleren i linjen mellom dem. Ta kontakt med en profesjonell elektriker med erfaring i solenergi systemer for å være sikker på at du gjør dette trygt og effektivt.
7

Fest batteriene direkte til noen likestrøm lamper eller apparater som du har i bobilen. For å bruke vekselstrøm lamper eller apparater, må du installere en omformer å konvertere DC til vekselstrøm. Små omformere som er tilstrekkelige for campingvogn-programmer kan kjøpes for $ 100.00 eller så på elektronikk butikker.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/117722.html

Previous:
Next:

Recreational Vehicles