Vedlagt Utility Trailer Hyller Ideas

Tilknyttede verktøyet trailere tilby mye av sikkerhet, beskyttelse mot elementene, og med litt planlegging, mye mer lagringsplass enn en åpen trailer. Det er mange måter å legge hyller på innsiden av en lukket tilhenger, hylle braketter kan boltes direkte til sidene eller justerbare e-spor kan monteres på veggene og gi muligheten til å endre hylle høyde når du ønsker. Tre hylle braketter

Hyller kan enkelt legges til innsiden av et verktøy trailer med to av fire trelast boltet til de innvendige veggene. Fordelen med denne metoden er kostnader og enkel å finne de nødvendige materialer.

Stenderne er festet til de indre vegger med skruer. Valgte skruer omtrent en tomme lengre enn tykkelsen på to av fire oppreist og installere dem gjennom pre-boret hull i oppreist.

Bolt den horisontale to av fire ristholderne til stenderverket og avslutt sokkelen ved å skru en kryssfiner gulv til sokkelen støtter.
Horisontal E-Track braketter

stemplet stål E-track montert horisontalt på tilhengeren vegger gir en rask betyr å montere hyller som også gjør det enkelt å fjerne sokkelen.

E-spor, som er en stålskinne med jevnt fordelt rektangulære hull, er festet til veggene med korte etterslep skruer. Disse skruene er en kvart tomme i diameter og omtrent en tomme lang. Selvgjengende skruer er et godt valg for dette som de kan bli drevet på med en drill og stikkontakt.
P Det er viktig å kjøpe riktig montering vedlegg for horisontal E-track. Spør din leverandør for hylle braketter for horisontal spor. Disse beslagene klippet inn på skinnen og hold på slutten av en to og fire hylle støtte. Som i alle tre hylle rett og slett legge en kryssfiner dekk til sokkelen støtte ved hjelp av dekk skruer.
Vertical E-track Hylle Montering

mest allsidige av alle metoder for å konstruere hyller i et verktøy trailer bruker vertikal E-track. Når denne metoden brukes hyllene er lett justeres i høyde og er også lett og raskt fjernes i sin helhet når dette er nødvendig.

E-spor er montert på traileren innervegg på samme måte som den horisontale skinnen. Forskjellen ligger i selve sporet, hullene i horisontale E-spor er anordnet med den lange dimensjon som ligger på tvers av sporet. Ved vertikal E-spore den lange siden av lasterommet er langs lengden av sporet. Av denne grunn brakettene er ikke utskiftbare og omsorg må tas for å kjøpe de riktige parentes.

Å sørge for sokkelen fjerning og justering holde sokkelen dekk samme lengde som de to ved fire hylle støtte. Ristholderen skal passe i parentes uten at braketten for å bli skjøvet tett inn til E-track. Fest sokkelen støtte til braketten ved å installere en skrue gjennom hullet i braketten og inn til to av fire. Fineren hylle dekk kan kuttes for å følge kurven på fronten av tilhengeren, eller ganske enkelt er laget av et rektangulært stykke kryssfiner. Tre kvart tomme kryssfiner gjør en veldig solid hylle som vil vare i svært lang tid.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/117489.html

Previous:
Next:

Recreational Vehicles