Hvordan sjekke RV Trailer Bremser

Tilhengerbremser er nødvendig når vekten av en campingbil overstiger vekten som et slep kjøretøy kan trekke. Hengerbremsen er enten surge bremser eller elektrisk bryter. Elektriske slep pauser aktiveres når pedalen på slep kjøretøyet er engasjert. Overspenningsvern bremser, i mellomtiden, aktiveres når en sensor på tilhengeren føles RV bremse. Begge disse bremsesystemene kan bruke trommelbremser eller skivebremser og begge systemene trenger en vanlig sikkerhetskontroll. Du trenger
Flathead skrutrekker
lommelykt
Socket satt
Jack
Hjulklosser
Hansker
Øyevern
Assistant
Vis flere instruksjoner
en

Blokker hjulene på slep kjøretøy. Bruk en skrutrekker til å fjerne de hjulkapslene på hvert hjul. Løsne mutrene på hvert hjul med en pipenøkkel. Jekke opp hvert hjul og bruke pipenøkkel til å fjerne løsnet mutrene som holder dekket. Fjern dekkene.
2

Kontroller mekanisk tilstand av trommer, sko og fjærer hvis RV er utstyrt med trommelbremser. Erstatte noe slitt eller korrodert.
3

Sjekk den mekaniske tilstanden til rotorene og pads på skivebremser. Hvis rotorene er skjev, ha dem slått på en automatisk forsyning butikk. Bytt rotorene hvis de er for sterkt skadet til å snu. Erstatte klossene hvis de er for tynne eller løs. Montere dekkene etter enten disken eller trommelbremser er sjekket og nødvendige reparasjoner blir gjort.
4

Kontroller drift av elektriske bremser ved først å sjekke tilstanden på ledninger og tilkoblinger. Erstatte noe som er slitt eller frynsete. Spinn hjulene for hånd for å sjekke at hjulet går fritt. Har noen andre trykker på bremsepedalen og sørge for at bremsene jevnt engasjere seg ved å dreie på hjulet og se at den ikke beveger seg.
5

Kontroller surge bremsene ved først å sjekke sensoren i koblingen for å sikre at det er ikke korrodert eller rustne. Spinn hjulene for hånd for å sjekke at hjulet går fritt. Be den andre personen til å trykke på sensoren i tilhengeren coupler å engasjere bremsene. Sørg for at begge opererer jevnt ved å spinne hvert hjul for hånd.
6

Skift ut slitte eller ødelagte deler funnet etter å ha sjekket enten bølge eller elektriske bremser. Kontroller bremsene etter å ha byttet deler for å sørge for forsvarlig drift.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/117528.html

Previous:
Next:

Recreational Vehicles