Hvordan Tow Med en Buick Park Avenue

The Buick Park Avenue er en full-størrelse bil produsert 1991-2005. Opprinnelig var Park Avenue et eksklusivt utgave av Electra, som først dukket opp i 1959. Electra navnet forsvant etter 1990. The Park Avenue ble erstattet av Buick Lucerne i 2006. The Park Avenue betydelige størrelse gjør det mulig å trekke en campingvogn, båt eller verktøyet trailer på opp til 3000 pounds. Du trenger
Hengerfeste
Vis Har flere instruksjoner
en

en rammemontert stikk installert på din trailer forhandler. Installer aldri en trekkrok til støtfangeren din Park Avenue.
2

Kontroller at lasten i tilhengeren er fordelt på riktig måte. Vekten av tilhengeren tungen bør bare være 10 til 12 prosent av den totale vekten av tilhengeren. Ta din trailer til en kommersiell skala hvis du er usikker på vekten distribusjon av tilhengeren. Flytte elementer rundt i traileren for å få riktig fordeling.
3

Hitch traileren til Park Avenue. Koble trailer ledningsnett til plug-in kontakten på baksiden av bilen. Slå på bilens lys og blinklys og les slutten av traileren for riktig belysning.
4

Koble tilhengerens sikkerhet kjeder til bilens stikk i en krysser mønster under traileren tungen. Tillat nok slakk til å gjøre svinger, men ikke tillater kjedene til å dra i bakken.
5

Sørg for at Buick er dekkene har riktig lufttrykk postet på klistremerket festet til kanten kanten av førerdøren nær låsemekanisme.
6

Bli kjent med bilens kjøreegenskaper med tilhenger. Vet at Park Avenue ikke vil akselerere, bremse eller håndtere det samme som uten tilhenger. Gir ekstra god når den følger trafikken eller når bremse eller kommer til en stopp. Bruk blinklys i god tid før en sving. Gjør bredere svinger for å holde fra slående skilting, fortauskanter eller grener.
7

Stopp ofte mens tauing å sjekke trailer lys, stikk og sikkerhet kjeder.


.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/117543.html

Previous:
Next:

Recreational Vehicles