Camper Tilbehør Alternativer

Campers kan utgjøre forskjellen mellom en grov biltur og en utmerket ferie. Noen modeller leveres med flere goder og tilbehør enn andre. Heldigvis er nesten alt du kan ønske på din campingvogn tilgjengelig ettermarkedet. Enten gir et skyggefullt sted å sitte etter en morgen tur eller lage ekstra rom for alles bagasje, legger camper tilbehør alternativer kan dramatisk endre brukerens opplevelse. The Basics

En av de viktigste camper tilbehør tilgjengelig er trailer uhell og deres komponenter. Sikkerhet og funksjon er de to nøklene til å få dit du skal ved kjøring med campingvogn. Ballen og montering brikkene må ha en tettsittende passform og installeres riktig, slik at de ikke løsner underveis. Kjøp riktig kabling, belysning og låser designet for din bestemt type trailer. Ikke glem stropper, kroker og skjold som beskytter lasten løsner helt hvis de stikk pauser eller funksjonsfeil.
Shade Makers

Markiser gjør det mulig å sitte utenfor uten solbrenthet, squinty øyne eller å bli våt, ved å gi kjølig skygge og beskyttelse mot sol og regn. En baldakin er en vinyl eller plast dekker vanligvis festet til bobilen, som strekker seg ut i en vinkel fra siden av bobilen. Legs stå på bakken eller koble på en trekant tilbake til tilhengeren for støtte. De tillater reisende å nyte den friske luften, utendørs og fellesskap, ofte regnet hele poenget med camping. Noen modeller selv gi nettveggen avlukke for å avverge mygg og andre insekter. Tillate

overvekt

Camper transportører og flere stativer reisende å ta med alle nødvendigheter og noen av de tilbehør som gjør camping en morsom og positiv opplevelse. Utvendig racks gir ekstra plass for utendørs aktivitet grunnleggende, for eksempel sykler, flåter og andre store gjenstander. Disse kan være festet med metallramme eller med stropper til taket eller reservehjul, avhengig av modell. Bærere er spesielt nyttig for pop-up-camperne, som ikke har mye bod mens du reiser nedover veien. Disse er laget av støpt plast eller annet vanntett materiale for å beskytte lasten mot vind, vær og bugs under kjøring.
Cover Up

Custom-fit camper dekker er nyttig for beskyttelse mot elementene i mellom utflukter med mindre din camper er i garasjen. Selv om de er laget for utendørs, kan bobiler forverres mens du sitter ubrukt i lange perioder. Velg et deksel som puster for å hindre fuktighet fra å samle under. Finn en som er vanntett eller vannavstøtende å holde pytter av is fra forming på ujevnt underlag, som kan forårsake rust. En solid dekning hindrer camper avslutningen fra baking i solen over lengre perioder. Det eliminerer også skader fra fugleskitt og treet rusk, som barnåler, SAP, kvister og døde blader, noe som kan ødelegge maling, plast og vinyl.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/117504.html

Previous:
Next:

Recreational Vehicles