Hvordan sikre en motorsykkel i en lastebil seng

Motorsykler i alle former og stiler kan trygt fraktet i lastebil senger, forutsatt noen forholdsregler er tatt ved lasting. Nøkkelen til riktig sikring av en motorsykkel i en lastebil seng er å sørge for at det er mange berøringspunkter med sykkel og lastebil i seg selv og at det er absolutt ingen slakk venstre i festestropper. Enhver motorsykkel entusiast kan sikkert montere en sykkel på baksiden av en lastebil seng med litt trening. Du trenger
Motorsykkel ramp
Medium-duty skralle haling stropper
Treblokker
Vis flere instruksjoner
en

Monter motorsykkel rampen på bakluken av lastebilen og har en venn hjelpe presse sykkelen opp i lasteplanet. Du kan også sikkerhetskopiere lastebilen opp til en liten skråning og ri ned i sengen. Trekk hele veien frem i lastebil seng inntil forhjulet berører forsiden av truckbed og er sentrert bredde-messig over ryggen.
2

Slå sykkelen av hvis og være sikker på at det er i gir. Sett parkeringsbremsen på, hvis den er utstyrt med en, og sette støtten ned. Plasser en trekloss under den støtten inntil sykkelen sitter vertikalt på baksiden av lastebilen.
3

Fest den ene enden av en skralle stroppen til montering hullet på førersiden av pickup bed og deretter vikle den to ganger gjennom sentrum av styret. Fest den andre enden av stroppen til passasjer-side montering hullet.
4

Trykk på dempere foran og deretter skralle stroppen stramt. Feste en stropp til sjåføren side bak monterhullet sengen og deretter kjøre den over baksiden av motorsykkelens plass og fest den til motsatt hjørne. Stram skralle stroppen. Lukk bakluken og plassere rampen på baksiden av sengen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/117537.html

Previous:
Next:

Recreational Vehicles