Hvordan Tow en Fun Finder Trailer

Fun Finder reise trailere er et produkt av Cruiser RV, gjenkjennelig med sine svært aerodynamiske og smale profiler. De er en leder i lett reise trailer industrien, faktisk produsere en modell med en slide-out som fortsatt veier inn på under £ 3500., Noe som gir svært drivstoffeffektive tauing og enkel oppkobling til slepet kjøretøyet. Kjøring med Fun Finder reise trailer blir en enkel operasjon når prosedyren er blitt kjørt gjennom et par ganger. Kjennskap til både trailer og slep kjøretøy er viktig for tauing å være stress gratis. Du trenger
moro Finder Reise trailer
Tow kjøretøy
moro Finder bruksanvisningen
Vis flere instruksjoner
en

utstyre din taue bilen med en konvensjonell støtfanger stikk. Alle Moro Finder reise trailere er tongue-tauet. Matche størrelsen på kulen på bilen din til størrelsen på mottakeren på undersiden av Fun Finder tungen.
2

Kontroller at du har en syv-pin slep pakken installert på slep kjøretøy. Alle Moro Finder reise trailere er utstyrt med elektriske bremser, og disse vil ikke operere med en fire-pin stikk.
3

Omvendt slepet kjøretøyet slik at kulen er nær tungen mottaker. Bruk jekken festet til tungen til å heve tungen mottaker før det er en tomme høyere enn kulen.
4

Manøver slepet bilen før kulen er rett under tungen mottaker, og begge slepet kjøretøyet og Fun Finder er på ganske rett fremover /tilbake justering. Det kan være nyttig å ha en assistent guide denne delen av prosessen de første gangene du gjør det.
5

Konsulter Cruiser RV for å sikre kjeven av tungen mottakeren er i åpen stilling . Trekke jack festet til tungen slik at tungen mottaker går ned over kulen og seter med en positiv klikk, og deretter fortsette å trekke i kontakten til du er i stand til å frigjøre sin eierandel pin og rotere jack 45 grader med klokken til sin transitt konfigurasjon .
6

Lås kjeven av tungen mottakeren over kulen. For de første gangene du utfører denne prosessen, sjekk med brukerhåndboken for å sikre at prosedyren er utført grundig og fullstendig.
7

Koble Fun finnerlønn sikkerhet kjeder til krokene hver side av din slepekrok og plugg den elektriske tilkoblingen i din slep pakke. Har din assistent bekrefte riktig funksjon på lysene dine ved å slå på slep kjøretøy og teste sidelys, bremselys og blinklys.
8

Sjekk rundt Fun Finder for å sikre at du har forberedt den riktig for reise. Eierens manualen vil gi en sjekkliste som vil typisk omfatte trappe ned antennen, lukke taket vents, sikring av alle skuffer og dører og lukke alle vinduer.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/117435.html

Previous:
Next:

Recreational Vehicles