Honda 3 Wheeler Specs

Når japanerne opprettet ATV , eller All Terrain Vehicle , ment de det som en metode for transport mellom eksterne gårder og tettsteder i regntiden . Det gikk ikke lang tid før de innså sitt potensial som en campingbil med et stort potensielt marked i USA . Honda introduserte sin tre - hjuling ATV i 1970, først fange oppmerksomheten til friluftsfolket . Størrelse

Honda tre - hjuling er 72,4 inches lang og 46,5 inches bredt . Den har en bakkeklaring på 4,8 inches og en akselavstand på 46,5 inches . Setet er 28,7 inches høy. De tre- hjuling veier 294 pounds .
Motorspesifikasjoner

Honda tre - hjuling har en luftkjølt , to-takts motor som fortrenger 248cc . Boringen x slag er 70 x 64.4mm . Kompresjonsforholdet i motoren er 6.6:1 med komprimering av 142-170 psi . Den har en fem - trinns manuell girkasse . Den har en PE 23A 27mm Keihin forgasser og er i gang med en fremskutt kick.

Dekk, bremser og fjæring

The Honda trehjuls er dekkene er 22 x 11 x 8 . Den fremre suspensjon består av hydrauliske teleskoperende gafler , mens den bakre suspensjonen består av en mono sjokk . Den fremre bremsen er en hydraulisk disk mens den bakre består av en hydraulisk sylinder skivebremse . Den har en kjededrift .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/117766.html

Previous:
Next:

Recreational Vehicles