Hvordan male en ATV lyddemper

The lyddemperen på en ATV kan bli snusket og dekket i lys rust etter kort tid fordi det er utsatt for skitt, gjørme og vann, noe som kan gjøre det ser gammelt og skittent . Maleri lyddemperen kan gjøre det ser nytt , rent og matche din ATV fargetema . Vanlig bil eller spraymaling fungerer ikke på lyddempere , som får svært varm under bruk. Spesifikk maling og instruksjoner for å male en ATV lyddemper riktig. Du trenger
Red skrapemerker pads
Rubbing alkohol
Towel
Høy varme spraymaling
Vis flere instruksjoner
en

Sand lyddemperen med den røde skrapemerker pad, som ikke ripes dypt inn i metal av lyddemperen, men forbereder overflaten for den nye malingen fordi malingen ikke fester seg skikkelig til en glatt overflate , og vil etterhvert skrelle og flasse .
2

Tørk lyddemperen med isopropanol på et håndkle , som fjerner skitt , rusk og de fleste fingeravtrykk som kan dukke opp under den nye malingen etter det tørker . Alkoholen fordamper raskt og ikke trenger å bli renset ut .
3

Spray et lag med høy varme spraymaling på overflaten av lyddemperen . Sørg for at hele overflaten er jevnt belagt og ingen områder med bart metall vise gjennom . Påfør to ekstra strøk med maling til eksospotte og la det tørke i tre timer før du håndterer den.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/117440.html

Previous:
Next:

Recreational Vehicles