Polaris Motorspesifikasjoner

Polaris Industries designer fritidsaktiviteter kjøretøy som snøscootere og ATV. Disse kjøretøyene dekke en rekke terreng. Polaris biler er tilgjengelig på mange forhandlere samt noen nettbutikker. Polaris nettstedet ikke tillater deg å kjøpe biler, men det tillater deg å be om et pristilbud på noen bestemt modell. Motorsykler

Mest Polaris motorsykler har en 4-takts 50 graders V-Twin motor med en luft kjølesystem. Disse motorsykler utstyrt med elektronisk bensininnsprøytning med dual 45mm spjeldhus og har et drivstoff kapasitet på 4 til 5 liter. De motorsykkel batterier er 12 volt, og ladesystemet har en maks effekt på 38 ampere. Polaris clutcher er våte, multi-plate clutcher og overføringen er en seks-trinns overdrive med konstant mesh. Disse motorsykler detaljhandel for $ 15,000 til $ 30.000.
Snøscootere

Polaris snøscootere benytte en flytende kjølesystem. Disse snøscootere har en sylinder forskyvning av 2-750 og har en rekke tenninger. Noen tenninger er lukket sløyfe mens andre er digital CDI. De fleste bensininnsprøytning er enten EFI eller ren-brann injeksjon. Mest Polaris snøscootere koster ca $ 11000.

ATV

Polaris ATV har en 4-takts motor, enten enkel eller dobbel sylinder. Disse ATV tilbyr også elektronisk bensininnsprøytning og en flytende kjølesystem. Forskyvning varierer fra 498cc til 760cc. Disse kjøretøyene har automatgir og en on-demand sant drivsystemet. De fleste ATV har et drivstoff kapasitet på 7 til 10 liter. ATV detaljhandel for $ 4000 til $ 17,000
Neighborhood Kjøretøy

The Polaris Breeze, en golf-cart kjøretøy, kommer i tre modeller:. Sitteplass til to, sitteplasser for fire, og SL. Disse kjøretøyene har en 48-volts motor og gir 3,3 hestekrefter. Det er seks 8-volts dypsyklusbatterier, og Polaris Laderen har en 48-volts frekvens. Bilens toppfart er ca 20 miles i timen og bilen kan kjøre ca 50 miles på en lading.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/117735.html

Previous:
Next:

Recreational Vehicles