RV Slide Repair & Hjelp

Slides er mekaniske mekanismer som utvider gulvplass på en RV på en campingplass. Lysbildene er fem-sided bokser med én side åpen for det indre av RV. Boksen skyves ut fra det indre og strekker seg som et vindu boks utenfor RV utvendige sider. Lysbilder holder sofaer, stoler og bord. De kan ha vinduer på tre sider. Toppen og bunnen av boksen kan holde skap, lamper og tepper. RV lysbilder er tunge og intrikate mekanismer som kan utvikle elektriske og mekaniske problemer som hindrer lysbildet fra å utvide utover eller ikke skyve tilbake inne i RV. Instruksjoner
en

Sjekk for store hindringer hvis du hører noen uvanlige lyder. Se etter en åpen skapdør eller skuff som kan være fanget på lysbildet.
2

Sjekk for små hindringer hvis raset går på den ene siden men ikke den andre. Det kan være små gjenstander fanget mellom den indre og ytre sel hvis raset er treg og hakkete når den beveger seg. Se mellom lysbilde og veggen åpninger på toppen og under bunnen av gulvet.
3

Kontroller spenningen av dine RV batterier for å se om de trenger å bli belastet dersom raset er ikke beveger seg. Skyv ut systemer krever 12 volt likestrøm.
4

Sjekk sikringen /breaker panelet hvis du opplever elektriske problemer. Se etter den gamle sikringen eller en utløst strømbryter. Overbelastning fra overdreven amp uavgjort kan forårsake en stafett for å reise på elektriske mekaniske drivsystemer.
5

Kontroller motor /girkasse på lysbildet stasjoner som har en elektrisk motor og gir system. Mekanisk skyve ut systemer ofte vil mislykkes på grunn av ødelagte skjærebolter, tannhjul og clutcher.
6

Se etter en kjøretur pin i hovedgiret drivmekanisme som kan ha skåret av. Peer under lysbildet å få øye på en løs eller ødelagt pin. Dette er et hyppig problem. Det er mange pinner og de arbeider ofte løs.
7

Se etter en svikt i pumpen, ventil eller hydraulisk linje av en hydraulisk lysbilde. Hydraulisk lysbilder bruker en motor /pumpe montering for å drive et lysbilde. Sjekk også væskene.
8

Se etter en lekkasje eller brudd i en av de hydrauliske linjer. Hydrauliske linjer kan bære tynn på grunn av friksjon og varme.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/117734.html

Previous:
Next:

Recreational Vehicles