Hvordan male en Fiberglass Boat

Glassfiber båter kommer ny med en farget gelcoat, ikke selve malingen. Gel strøk etter hvert svekkes og kan ikke rengjøres eller vokses å se nye. Maleri av glassfiber er den eneste måten å få båten ser ny igjen. Klargjøring og maling glassfiber er i motsetning til å forberede og male metall eller aluminium. Spesielle tiltak bør følges for å få den beste malingen jobben mulig uten å skade glassfiber i prosessen. Lære å male en glassfiber båt og få båten ser ut som ny. Du trenger
fjerning av voks løsemiddel
ren klut pads
Epoxy kitt
eksentersliper
Sand papir (60 og 80 grit)
Glassfiber primer
Paint roller og dekker
skumpensel
2-delt uretan maling for båter
Chemical respirator maske
Hansker
Vernebriller
Vis flere instruksjoner
en

Fjern eller tape over noen deler eller maskinvare som ikke vil bli malt som de bang strykejern, ventilatorer, navneskiltene og registreringsnummer. Bruk en ren klut pad for å tørke båten ned med en voks fjerning av løsemiddel. Dette fjerner rester igjen fra noen polerer som noensinne ble brukt på båtens overflate.
2

Se etter eventuelle skraper, bulker eller hakk på båtens overflate som trenger reparasjon. Fylle disse områdene med en epoxy filler og la tørke. Sand filler ned med 60-grus sand papir og en eksentersliper. Sand igjen med 80-grus sand papir for å jevne ut riper gjort med 60-sandpapir.
3

Påfør et tynt lag med primer til båtens overflate med en rull eller pensel. Dekke hele området av båten som skal males. Primeren vil ikke se bra på dette punktet, men så lenge hele overflaten er dekket med et tynt lag det vil se bra ut etter at malingen er påført. Begynn maleri innen 2 timer etter påføring av primer slik at primeren fortsatt er fersk.
4

Paint båten med to-delt uretan maling. Påfør først et tynt lag med maling med en maling valse. Umiddelbart følger dette med en annen tynt strøk med en skum pensel for å glatte merker etter valsen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/117447.html

Previous:
Next:

Recreational Vehicles