Hvordan erstatte de Axel Lagrene i en båt Trailer

Årlig tjeneste av båt tilhenger aksellagrene kan utsette behovet for å erstatte dem, men på et tidspunkt må de byttes ut. Konstant oppvarming fra å bli slept nedover veien og plutselig avkjøling når tilhengeren er støttet i vannet kan føre til vann kommer inn navene. Dette vannet fører til at lagrene å bli korrodert og pitted, noe som resulterer i støyende lagrene som til slutt vil mislykkes. Lagrene kan erstattes med enkle verktøy gjennomsnittlig handyman allerede eier. Du trenger:
Hjulklosser
Jack
Jack stå
Hammer
Boring
Tenger
Hardwood dowel
Brass drift
Bearing rase og sel monteringssett
Ratchet og socket å passe spindelmutter
Replacement lagrene
Replacement fett segl
Splint
Grease pistol og marine hjullagerfett
Rags
Vis flere instruksjoner
Bearing fjerning
en

Blokker hjulet på motsatt side av tilhengeren fra start hjulet.
2

Jack opp på siden av tilhengeren du har tenkt å starte peiling erstatning på, og støtte med en jack stand.
3

Place poenget med en meisel mellom kanten på baksiden kanten av navet støvdeksel og navet, og lett banke med en hammer for å løsne støv dekselet. Snurr hjulet litt og plasser meisel i et annet sted og trykk igjen. Gjenta til støv dekselet er fjernet.
4

Fjern splinten og spindel mutteren.
5

Fjern sikringsskiven og ytre peiling. Rist rattet fra side til side for å forårsake lageret for å komme ut av navet, hvor det kan gripes og fjernes enkelt.
6

Trekk hjulet og navet av akselen. Place interiør-siden ned på et stykke avis eller fille.
7

Sett løvtre dowel gjennom sentrum av navet til den hviler på baksiden av det indre lageret. Streik med hammeren inntil den indre lageret og fett segl fjernes.
8

Plasser messing drift gjennom navet og holder den mot kanten av den indre peiling rase. Streik med hammeren, og deretter flytte det om lag en tredjedel av veien rundt og gjenta. Gjør dette til løpet er fjernet fra navet. Snurr hjulet og ta av ytre peiling rase på samme måte.
9

Fjern alle gamle fett fra hub med filler.
Installere utskifting lagrene

10

Velg riktig driver fra lageret rase og segl installasjon verktøyet satt til å passe den indre peiling rase. Føreren skal passe mot den koniske innsiden av lageret rase med ingen lek. Slå verktøyet med en hammer før løpet er satt helt i navet.
11

Drei rattet opp ned og installere andre bærende rase. Frakk begge løpene med et tynt lag med hjullager fett.
12

Pakk de nye lagrene med marine hjullagerfett. Du kan gjøre dette med en bærende pakking verktøy, eller for hånd. Hvis du pakke lagrene for hånd, være sikker på at fettet er faktisk presset i mellom alle de bærende løp. Fettet bør danne en topp mellom lageret holderen og den indre rase.
13

Sett den indre lageret i løpet og deretter sette fettet segl i navet. Kjør fett segl på med samme driver du brukte til å installere den indre peiling rase, men snu driver over først.
14

Wrap aksel tråder med tape (du kan bruke maskeringstape, duct tape eller andre glatte tape).
15

Løft opp hjulet på plass og skyv på akselen før sitter.
16

Monter ytre peiling, trykkskiven og spindel mutteren .
17

Plasser kontakten på spindelen mutteren og stram mens du vrir på rattet til du kjenner motstand. Så tilbake av justeringen og skru igjen før det er ingen lek når du rister rattet, men hjulet fortsatt går fritt.
18

Bruk en nye splinten og bøy endene for å feste. Hvis sporene i mutteren ikke er på linje med hullet i akslingen, ut igjen mutteren litt før splinten kan settes inn.
19

Sett støvdeksel og pumpe flere pumper av fett til huben.
20

Gjenta på den andre siden av tilhengeren for å fullføre aksellager erstatning.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/117448.html

Previous:
Next:

Recreational Vehicles