Bombardier DS 650 Spesifikasjoner

The Bombardier DS 650 er en all - terrain vehicle ( ATV ) som er beregnet for motocross og andre off- veikjøring . Det er spesielt egnet for off- roading i sandholdig terreng , faktisk står "DS " i navnet for " Dune Sport. " DS 650 er tung vekt gjør det mindre av et valg for motocross-spor som involverer mye hopping. Motor

Bombardier DS 650 har en væskekjølt ensylindret firetaktsmotor med doble overliggende kamaksel og et volum på 653cc . Den har en tørr - sump smøring system og en Mikuni BSR 42mm forgasseren. Den har en utladningstid tenningssystem og el-start . Den har kjededrift med en fem -trinns girkasse . Den har en fem -trinns manuell clutch . Dens drivstofftanken har en kapasitet på 3,5 liter .
Bremser og fjæring

bremser foran er doble hydrauliske plater, og bakbremsen er enkelt hydraulisk skivebrems . Den forstillingen består av doble A -armer som reiser måler 12 inches . Bakhjulsopphenget består av en enkelt svingarm , og dens reise måler 11,5 inches .
Andre spesifikasjoner

De fremre dekk har diameter på 21 inches og bredde 7 inches på 10 - tommers felger . Bakhjulene har en diameter på 20 inches med en bredde på 11 inches på 9 - tommers felger . Akselavstanden måler 50,2 inches . Totalt måler Bombardier DS 650 77,5 inches lang, 49,5 inches bred og 46,5 inches høy, og hevdet tørrvekt er 490 pounds . Det klarner bakken i en høyde på 4,75 inches .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/117831.html

Previous:
Next:

Recreational Vehicles