Hvordan bygge en Flatbed Trailer

En flatbed trailer er en stor hjelp når du har tunge ting å flytte. Du kan bli overrasket over hvor mye bruk denne enkle tilbehøret blir. Fra å hjelpe en venn flytte møbler, for å plukke opp store antikviteter, det kommer til å komme godt med. Det kan spare deg for penger på levering avgifter for møbler og hvitevarer. Du trenger
Store Kryssfinérplatene 1/2 "
2x4 boards
4x4 bjelker
Metal bender
Steel kanalisering
Aksel og hjul
Trailer lys og kabling
Gass sveiser
Vis flere instruksjoner
en

bygge sengen rammen. En enkel ramme for en flatbed trailer har lengderetningen 2x4 planker på et plankegulv. Monter rammen styrene til et ark kryssfiner eller koble dem sammen ved slatting. Bruk lange treskruer eller spiker gjennom toppen av kryssfiner eller lameller. Denne mounts til metallrammen via fire 4x4 bjelker.
2

Design metall trailer ramme . Å bygge metall trailer ramme, bøy to lengder av kanalen stålrør (firkantet stålrør) i et metall bender så de blir med på et punkt i fronten. Den svinger må begynne på det punktet der tilhengeren sengegrinder, forlater bare den bøyde delen av stål stikker ut utover sengen.
3

Sveis de to punktene sammen med en gass sveiser, deretter montere en stikk ball plate til toppen av dette. Installer stikk ball ved sveising det til plate.
4

Strut rammen med mer stål kanalisering. Skjær stykker som passer til bredden på rammen og sveise dem på plass med gass sveiser. Den bakre rammen bør være flush til slutten av tilhengeren.
5

montere aksel barer under rammen ved hjelp av sveiser. Mål total avstand av rammen, og deretter finne den eksakte sentrum. Vil du generelt montere aksel tilbake fra sentrum av tilhengeren sengen om 10 til 20 inches å kompensere for A-frame.
6

Fest flatbed til tilhengeren rammen. Mount 4x4 bjelker til tilhengeren rammen ved boring gjennom stålet med en karbid bit og forankring dem med bolter. nå, feste planke ramme seng til bjelkene med tunge anker bolter eller en lignende metode.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/117444.html

Previous:
Next:

Recreational Vehicles