Hvordan Wire en 7 Blade Trailer Connector

Elektriske kontakter for verktøyet eller fritidsaktiviteter tilhengere har fire, fem, seks eller syv kniver eller pinner, avhengig av hvor mange funksjoner tilhengeren har. Alle trailer kontaktene har en jordledning, venstre og høyre blinklys ledninger og et bremselys wire. En fem-flatstift legger en trailer brems kontroll wire, en seks-blad legger et batteri ledning til å drive en lader, brake kit eller innvendige lys, og en syvende legger en ledning for en back-up light. Du må vite hvordan du skal gjøre grunnleggende koplingsforbindelsene å koble en syv-blad trailer kontakt. Du trenger
skrutrekker
Wire cutters
Wire stripper eller kniv
Vis flere instruksjoner
en

Fjern lokket fra syv-flatstift til utsett terminal tilknytningspunkter. Skru til klemmeskruene langt nok til at ledningen for å delta.
2

Strip alle sju ledninger til en lengde slik at den eksponerte ledningen går inn i terminalen forbindelse hele veien med isolasjon stangar mot terminalen kanten . Bruke kontakten seg som en guide.
3

Sett hver ledning inn i sin respektive terminal og stram skruen. Den hvite jordledningen går til pinne 1, går den blå brems kontrolleren ledning til pin 2, brun hale og kjører lys ledning til pin 3, til den svarte 12-volts batteri ledning pin 4, den gule venstre-sving og brems ledning til pin 5, til den grønne høyre-sving og brems ledning pin 6 og lilla back-up light ledning til pin 7.
4

Sett på dekselet til kontakten kroppen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/117368.html

Previous:
Next:

Recreational Vehicles