Hvordan justerer jeg en Carb på en Honda 300EX ATV ?

The Honda FourTrax 300EX er en liten all- terrain vehicle ( ATV ) som har mye å tilby. Denne ATV er en krysning mellom en sport quad og en sportsmann. Den 300cc firetaktsmotor produserer mye kraft og dreiemoment. Kun nyere Fourtrax 300EX modeller har injektorer , tidligere modell har forgassere . Justere en FourTrax 300EX forgasser er ikke vanskelig, men du vil trenge justering diagrammet i bilens instruksjonsbok. Du trenger
skrutrekker
Bruksanvisning
Vis flere instruksjoner
en

Locate forgasseren på toppen midten av motoren. Vri gassventilen til av-stilling. Finne alle de små gullfargede pins på overflaten av forgasseren og den lille metall skruen på nedre høyre side av forgasseren.
2

Slå luftventilen urviseren til leder av skruen berører rammen av forgasseren. Ta luftventilen mot tre hele runder . Dette setter luftventilen skruen halvveis ut , en posisjon som bør tillate deg å ri på nesten alle høyde og nesten alle ridning tilstand .
3

Finn jet diagrammet inne i bruksanvisningen og lese det. Denne tabellen vil liste opp spenning spesifikasjoner, og de ​​posisjoner og plasseringer av jet- pins . Du må justere dysene på samme måte du justert luftventilen skruen .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/117691.html

Previous:
Next:

Recreational Vehicles