Hvordan bygge en RV Dinette

Enten pusset opp en eksisterende bysse område i en campingbil (RV) eller bygge et helt nytt anlegg, er en solid og funksjonell dinette et krav for mange eiere. I motsetning til spisestue i et vanlig hjem, må en RV dinette være forsvarlig festet til gulvet. Og begrenset plass tilsier at benk sitteplasser dobbel som lagringsplass. Designe og bygge en RV dinette messe er en kompleks, men grei oppgave, hvis godt planlagt. Du trenger
1-tommers kryssfiner ark
Gulvbord
Skruer
Hengsler (4 stk)
lås (2 stk)
Tabell ben (2 stk)
Medium sandpapir
Trelim
"L"-formet parentes (4 stk)
lakk (ekstrautstyr)
Paint (valgfritt)
Etterbehandling stoff (valgfritt)
Permanent tusj
Sirkelsag
Sliping maskin
Snekker verktøykasse
Vis flere instruksjoner
en

bestemme dimensjonene på alle panelene og strukturer som vil omfatte din dinette, ved hjelp av en notisblokk og penn til å tegne ut en omfattende plan. Først bestemme størrelsen på bordplaten din. Den bør være så stor som mulig for enkel bruk, men ikke strekker seg inn i eventuelle høyt trafikkveier, slik som å avbryte fri bevegelse opp og ned langs RV og gjennom pantryområdet. Bordplater er vanligvis rundt 30-inches fra gulvet, rundt fire meter i lengde og to meter i bredden.
2

Bestem dimensjonene av sitteplasser messe. Typisk RV dinette benk sitteplasser er 30-inches høy med et sete dybde på rundt to meter, benker vil ha samme lengde som tabletop din. Bredden på tvers RV dinette bordplater fra seteryggen til seteryggen er vanligvis i underkant av fire meter. Benken seteryggene bør strekke seg høyere enn setene for å lage integrerte rygger, og kun den ene enden brikken vil være behov per messe fordi slutten opp mot RV veggen kan stå åpen. Design benken sitteplasser slik at enten sitteplasser panel eller slutten panelet er hengslet og låst, så kan du bruke den innvendige plassen for lagring.
3

Sett sammen din materialer, handel off vekt mot bestemmelsen. Bruk tilstrekkelig kryssfiner til å bygge bordplaten og paneler av setene. Bruk 1-tommers kryssfiner ikke sponplater brukes av de fleste RV produsenter, fordi sponplater skiller i fuktige situasjoner. Velg utilitaristisk eller dekorative søyler tilstrekkelig til å lage to bordben. Sørg for at skruene er lange nok til å gi prosjektet styrke, men ikke så lenge at de vil stikke fra den andre siden av hva du skru inn.
4

Merk alle målinger fra planen på ark med kryssfiner med en permanent tusj, og deretter bruke en sirkelsag for å kutte panelene. Bruk en blyant til å merke hvert panel formål i et lite synlig sted. Fullføre alle saget kanter ved å kjøre over dem med en sliping av maskinen utstyrt med en middels sandpapir.
5

Monter benker med interne lekter eller "L"-formet parentes å holde dem sammen, og søke proprietær trelim som du monterer hvert ledd for ekstra styrke.
6

Plasser messe seter akkurat der du vil ønske dem til å være permanent plassert, deretter bruke markør for å tegne rundt sine innmaten på RV veggen de baken opp mot. Fjern boder og feste lekter til veggen, finne dem slik at de følger innsiden av linjene du har tegnet. Sett boder tilbake på plass og skru gjennom dem fra utsiden inn lektene, låse bodene på plass. Bruk "L"-formet parentes på det motsatte ender for å sikre bodene til gulvet.
7

Skjær en list til samme lengde som bredden på bordplaten, og fest den til veggen av dinette område akkurat midt mellom benkene. Hvis dette kan gjøres under et vindu, så hyggelig utsikt vil bli gjort tilgjengelige for dem ved hjelp av tabellen i fremtiden. Har en assistent holde bordplaten på plass, dens vegg ende hviler på styrelisten, og - med bordplaten nivå - måle fallet mellom undersiden av bordplaten og gulvet nedenfor. Skjær bordben til den lengden.
8

Fest bordben til undersiden av bordplaten, så passer den på bordflaten i posisjon og skru gjennom det fra toppen i sin list. Skrue og lim bunnen av tabellen beina i gulvet.
9

Fullfør de utsatte områdene av kryssfiner. Du kan vanntett bordplaten med flere tynne lag med høyglanset lakk, slik at hver tørke og lett sliping overflatene før påføring av neste strøk, eller bare strekke en vanntett duk over det og stifte undersiden for å holde den på plass. Du kan lakk eller maling boder, eller stift eller lim stoff til dem.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/117418.html

Previous:
Next:

Recreational Vehicles