RV TV Cabinet Installasjon

Den mest praktiske måten å ettermontere en ny TV i en campingbil, eller RV, er å kjøpe en lett flatskjerm-enhet og henge en proprietær brakett fra en vegg. Dessverre konvensjonelle rør-TV-er vanligvis altfor tunge til å henges fra kompositt veggene i en RV, særlig gitt at vekten belastningen overført til sine festene ville være overdrevet av vibrasjon når RV er i gang. Å passe en vanlig TV i en RV krever vanligvis installasjon av en TV-kabinettet, og god planlegging kan gjøre dette til en grei og enkel prosjekt. Du trenger
Snekker verktøykasse
Flat-pack TV skap
Plywood (valgfritt)
Impermanent tusj
"L"-formet parentes (3 av)
Fasteners

Vis flere instruksjoner
en

Finn et egnet sted for TV-kabinettet, hvor vekten av TV vil bli overført direkte til gulvet. Bestem fra størrelsen på skjermen hvor langt borte fra din faste seter eller sofa på TV bør være for behagelig titting, og hvordan skapet kan vinkles for å minimere innblanding i høy trafikk plass.
2

Fjern eventuelle allerede eksisterende møbler, for eksempel skap eller hyller, noe som ville blokkere installasjon av den nye TV-kabinettet. Beholde noen gjenbrukbare materialer, trim og panel kan brukes på nytt for å hjelpe den nye regjeringen blander seg med RVs innredning og fargevalg
3

Monter TV-kabinettet ved hjelp av en spesialbygget flatskjerm-. pakke fra et hjem forbedring lager eller alle originale materialer. Gjør skapet fra god kvalitet, lette kryssfiner, ikke sponplater vanligvis brukt til å produsere RV møbler, fordi sponplater skiller i forhold med høy luftfuktighet. Det er greit å bruke uferdige tre for av skapet innvendig fordi det vil være helt lukket.
4

Stå kabinettet i sin forhåndsbestemt sted, og deretter bruke en forgjengelige tusj til å tegne linjer på gulvet der det baksiden og sidene vil bli. Løft kabinettet og skru "L"-formet festene til gulvet, en på ryggen og en til hver side. Orient brakettene slik at de vertikale seksjoner tråd med innsiden av kabinettet rygg og sider, og de horisontale seksjonene peker innover mot midten av skapet.
5

Løft TV-kabinettet og putt den ned over "L"-formede braketter og i sin forutbestemte posisjon. Skru gjennom de vertikale deler av nå-skjulte parentes inn i kabinettet bak og på sidene.
6

Skjær en to-tommers diameter hull på baksiden av kabinettet, og legge strømledningen og antenne koaksial kabelen gjennom hullet i kabinettet indre.
7

Fjern fra skapet sokkelen at TV vil hvile på. Fest tv til sokkelen skru inn sine føtter, og skyv sokkelen delvis tilbake på plass. Koble strømledningen og antenne coax, skyv sokkelen /TV forsamlingen helt tilbake på plass og refasten den på plass.
8

Monter tre trim rundt foran TVen for å bistå i sin oppbevaring og skjule eventuelle gap mellom utsiden av TV og innsiden av kabinettet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/117417.html

Previous:
Next:

Recreational Vehicles