Hvor å Endre Spark Plug på Polaris Scrambler 500

The Scrambler 500 er en sport-utility quad at Polaris designet for høy ytelse på stier og på kurset. En merke som har vært i produksjon i over et tiår, har Scrambler 500 forble ganske populært blant profesjonelle anmeldere og entusiaster. For eiere som foretrekker å ta seg av små reparasjoner utenfor butikken, tilbyr Polaris grunnleggende instruksjoner i sin Scrambler brukerhåndboken, inkludert en nedslitt av hvordan du endrer quad single tennplugg. Du trenger
Tennpluggnøkkel
Spark plug gapping verktøyet
BKR6E tennplugg (0,036 inches)
Vis flere instruksjoner
Fjerne Spark Plug
1

Roter og fjern plugghetten dekker Scrambler 500-tallet tennplugg, som ligger under fronten rack i quad er ensylindret.
2

Roter tennpluggen mot klokken med en tennpluggnøkkel.
3

Løft forsiktig tennpluggen ut av hullet.
Inspeksjon og installere den nye Plug
4

Kontroller tilstand av den opprinnelige tennplugg. En normal pluggen er grå, brun eller lys brun i fargen. Hvis originalen er brent, flassende og hvitt, eller revner, erstatte den med en ny BKR6E tennpluggen.
5

Mål tennplugg gap, som er gapet mellom kroken og elektroden slutten av pluggen. Det bør måle nøyaktig 0,036 tommer.
6

Skyv kroken slutten av tennpluggen mot et fast underlag hvis tennplugg gapet er større enn 0.036 tommer. Stopp når gapet møter riktig måling.
7

Sett en tennplugg gap verktøy inn i gapet og forsiktig forstørre gapet hvis den er for liten. Stopp når måler 0.036 tommer.
8

Installer tennpluggen med tennpluggnøkkel, snu pluggen med klokken til sin hull i Scrambler 500-tallet sylinder. Returnere plugghetten og tilbake foran stativet før du starter motoren.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/117416.html

Previous:
Next:

Recreational Vehicles