Hvordan Wire en ny 50-amp Generator inn i en 30-amp RV

Kabling en større 50-amp generator inn i 30-amp RV vil gi mer kraft for ytterligere apparater i avsidesliggende campingplasser. Før du kan nyte denne ekstra kraften i den store utendørs, må du installere en overføring bryter, legge til en effektbryter panel og fullføre noen ledningsoppsett. Du trenger
Wire stripper
Strøm skrujern
Flat skrutrekker bit
Phillips bit
Wire kutter
10/2 kabel
6/3 generator strømkabel
6/3 landstrøm kabel
50-amp automatisk overføring bryter
Circuit breaker panel selg Electric drill
Drill bits product: # 10 skruer
Vis flere instruksjoner

en

Monter en ny effektbryter panel. Finn et sted å installere den nye circuit breaker panel, fortrinnsvis nær den eksisterende. Bor fire 9/64-inch monteringshull. Fest med # 10 skruer.
2

Installer overføringen bryteren på et sted borte fra brennbare eller eksplosive gasser. Bor fire 9/64-inch monteringshull og fest med # 10 skruer. Sørg for at underlaget er sterk nok til å tåle vekten av overføringen bryteren under driften av RV.
3

Wire generatoren ledningen til overføring bryteren. En 50-amp RV generator har en fire-wire, 240-volts system som trenger en 6/3 kabel --- en kabel som har seks-gauge med tre gjennomføre ledninger pluss en jordledning.

topphullet av generatorens utløp er jordklemmen, den har en grønn ledning koblet til den. Den venstre hullet er en varm terminal, den har en rød ledning koblet til den. Den høyre hullet er også en varm terminal, det har en svart ledning koblet til den. Den nederste hullet er felles terminal;. Det har en hvit ledning koblet til den
p Hvis du måler spenningen mellom den røde ledningen og den hvite ledningen, vil du få 120 volt. Hvis du måler spenningen mellom den sorte ledningen og den hvite ledningen, vil du også få 120 volt. Hvis du måler spenningen mellom de røde og svarte ledningene, vil du få 240 volt.

Strip en 1/2-inch av isolasjon fra hver av de fire ledningene i generatoren strømledningen.

Før wiren gjennom overføringen bryteren saken kabelklemme åpning; ikke stram det ennå

Skru stillskruen for hver av de fire ledningene.. Installer ledningene som instruert av produsentens etikett. De røde og svarte ledningene er utskiftbare --- det spiller ingen rolle om du bytter dem.

Stram til festeskruen for ledningen til 20-tommers-pounds. Stram kabelklemme.
4

Koble firetråds slutten av en 6/3 50-amp landstrøm kabel til overføring bryteren. Hver overføring bryter produsenten vil ha et unikt sett med instruksjoner, følg deres instruksjoner
5

Koble en 10/2 kabel mellom overføring bryteren og den nye kretsen sikringsskapet.. Denne kabelen vil bære 120 volt fra overføringen bryteren til den nye kretsen sikringsskapet. Ikke bindingen de nøytrale og bakken ledninger på effektbryter panel;. Holde de hvite og grønne ledninger separat

I en RV, hvis de grønne og hvite ledninger er bundet som de er i et hus, noen berøre RV vil fullføre krets til jord og muligens få en dødelig dose av elektrisitet hvis en kortslutning inntreffer.
6

Koble en 10/2 kabel mellom overføring bryteren og den gamle eksisterende effektbryter boksen. Denne kabelen vil bære 120 volt fra overføringen bryteren til den opprinnelige RV circuit breaker boksen.
7

Wire nye apparater til den nye kretsen sikringsskapet. Holde belastningen på de to effektbryter bokser balanserte. Flytt kretser fra den gamle boksen til den nye boksen hvis nødvendig.
8

Ta av Rv effektbrytere. Koble shore-strømkabelen til en RV stikkontakt. Test for strøm ved å slå på en bryter. Overføringen bryteren vil prioritere landstrøm --- det vil koble generator strøm når det ikke er landstrøm tilgjengelig.
9

Snu alle sikringene av. Plugg generatoren kabelen inn i generator og starte den opp. Vend en effektbryter til posisjon for å teste for forsvarlig drift. Du bør aldri starte en generator med en belastning på den.

Koble til en ny 50-amp, 240-volts generator til den gamle 30-amp RV er ikke et mysterium hvis du huske at en 50-amp, 240 -volt krets er bare to 120-volt kretser ved siden av hverandre.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/117679.html

Previous:
Next:

Recreational Vehicles