Hvordan øke drivstoff kjørelengde på en scooter

Øke gass kjørelengde på scooter kan være ganske enkelt avhengig av din nåværende riding vaner. Økt gass kjørelengde er en faktor av ikke bare effektiviteten av scooter motor, men også av terreng dekket, samlet kjørevaner og type drivstoff. Ved å endre noen av måtene du ri eller rute du tar, kan den gjennomsnittlige gass kjørelengde på scooter din bli drastisk økt. Instruksjoner
en

Velg den flateste ruten for pendlingen. Uavhengig av om den ruten er den korteste, velger en rute med minst mulig kupert terreng som en scooter gass kjørelengde er drastisk påvirket av innsatsen som kreves for å klatre en bakke versus riding sykkelen noen ekstra miles på flat mark. Så lenge den flate ruten er bare fem til 10percent lengre kjørelengde-messig enn kupert rute, velger den i stedet for å treffe åsene.
2

Brenn høy kvalitet drivstoff som er lav i alkohol. Alkohol brenner raskt og bidrar ikke til å oppnå bedre kjørelengde. Sørg for å benytte den høyeste kvalitet bensin (høyeste oktantall) for å holde scooter motor brenner effektivt. Jo mer fullstendig drivstoffet i motoren din brenner, jo bedre drivstofføkonomi du vil nyte.
3

Opprettholde en konstant hastighet, spesielt på lengre turer. Ved å opprettholde en konstant hastighet, gjør du motoren jobber mindre, noe som resulterer i mindre drivstoff brent. Uten ork til å påskynde og bremse ned hele tiden, må motoren bare å utnytte den kystfart energi av sykkelen med litt innspill fra motoren selv for å opprettholde en viss hastighet.


.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/117574.html

Previous:
Next:

Recreational Vehicles