Hva er olje som brukes for på en Polaris ATV?

Olje, samtidig som de har flere bruksområder på alle typer kjøretøyer, spiller en svært viktig rolle i driften av Polaris ATV. Olje holder motoren og girkasse løping og gir nødvendig smøring og kjøling. Smøring

Olje renner gjennom de interne komponentene i en Polaris ATV motor og girkasse for å redusere mengden av friksjon mellom metalldeler. Dette, i hovedsak holder de indre delene av ATV fra å rive seg fra hverandre.
Cooling

Oil gir en intern kjølevæske for Polaris ATV 'motor og girkasse. Den konstante strømmen av olje skaper en elv effekt, bærer varmen "nedstrøms", som i sin tur hindrer komponentene mot overoppheting.
Vektfordeling

Tilstedeværelsen av olje innen en Polaris ATV motor og girkasse skaper riktig vektfordeling for å balansere interne komponenter og tillate dem å sykle så effektivt som mulig. Når noen pounds av flytende olje blir forseglet i en motor og girkasse, og etter interne deler varme opp, de blir trykksatt, mye som effekten inne i et lukket pop kan. Dette presset beregningen kommer i betraktning på høy ytelse motorer som ATV og motorsykkel motorer som er ment til å kjøre hardere og raskere enn vanlige motorer.
Rengjøring

Mens interne komponenter er forseglet så effektivt som mulig, noen forbrenning biprodukter er fortsatt i stand til å unnslippe. Olje samler og holder disse partiklene før de kan samles opp og renses ut av oljefilteret.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/117677.html

Previous:
Next:

Recreational Vehicles