Polaris Engine Informasjon

Kjøring på ulendt terreng veier er en eventyrlig aktivitet som kan utgjøre mange farer, spesielt hvis du bruker en dårlig kvalitet motor. Alle terrengkjøretøy (ATV) krever kraftige motorer for dem å kjøre på sitt beste, og blant de motorene mest avhengig av er Polaris. Kjennetegn

Polaris ATV-motoren er et populært all-terrain motoren som brukes i ulike ATV. Det er kjent for å gi sine brukere med raske, kraftige kjøring evner, som de kan bruke på en rekke drivende overflater, fra jevnt asfalterte veier til steinete fjellkjeder. Selve motoren er pålitelig med effektiv bruk av drivstoff samt dens holdbarhet.
Egenskaper

Blant de viktigste funksjonene i Polaris ATV motoren er sin militære design. Motorens rammen selv er konstruert for militær aktivitet, slik at det kan fungere godt i flere forskjellige områder av kjøring. Dessuten er den utstyrt med militær-grade J8-funksjon, slik at det å kjøre på ulike typer drivstoff som bensin eller diesel. For ytterligere å vise sin makt, er denne ATV-motoren kombinert med en luft-assistert direkte innsprøyting system, som gjør at motoren for å spare drivstoff mens den opererer. Motoren er laget for å kjøre 760ccs og produserer 40 hestekrefter.

Fordeler

motsetning til de fleste ATV motorer, som vanligvis konsumerer store mengder gass under drift, Polaris ATV-motoren lar sine brukere å spare gass siden driften er avhengig av sin drivstoff og luft injeksjon system. Luften innsprøytningssystemet går direkte inn i forbrenningskammeret som driver motoren. Siden det går på trykkluft med lavt trykk, er motoren godt ventilert, holde den beskyttet mot skader forårsaket av overoppheting. Motorens kompakt og elegant makeup tillater det å sitte godt inne i ATV kropp uten å påvirke brukerens komfort.
Tilbakeslag

Mens Polaris ATV motoren er blant de mest klarert ATV motorer tilgjengelig i dag, er det også utsatt for visse problemer og tilbakeslag. Som enhver annen motor, bryter det vanligvis ned over tid på grunn av slitasje. Siden det er en merket motor, deler vanligvis trenger ekte utskiftninger, som kan være kostbart.
Future

Polaris motoren er en av flere motorer for tiden blir testet for alternative drivstoff som etanol, som det er en førsteklasses kandidat for bruk av alternative drivstoff, som ikke bare kostnadseffektiv, men også miljøvennlig.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/117512.html

Previous:
Next:

Recreational Vehicles