Slik konverterer et skap til et bad i en liten campingvogn

Gitt størrelsen begrensninger av små bobiler, gjenbruk eksisterende mellomrom for å tjene nye formål er vanligvis den eneste måten å endre eller oppgradere bestemmelser. Du kan fornye et skap til å tjene som et funksjonelt bad så lenge skapet er stort nok til å akseptere en kassett toalett /dusj kombinasjon enhet. Konvertering et skap til å akseptere en vanlig toalett er en ekstremt kompleks og utfordrende forslag, fordi bortsett fra å kjøre en tilførsel av vann inn i rommet, må du legge til rette for å lagre dusj vann og avløp separat til camper taues til en juridisk tømmestasjon . Dette ville innebære stropping to separate septiktanker under bilen, og alle avløp, ventiler og kloakk renner nødvendig for dem å operere. Du trenger
Kassett toalett /dusj combo
Sealant
Husholdningenes verktøykasse
Sirkelsag
Jigsaw (valgfritt)
Vis flere instruksjoner
1

Mål dimensjonene av skapet. Sikre en kassett dusj /toalett combo er tilgjengelig som vil passe inn i skapet plass du har tenkt å konvertere. Hvis ja, kjøpe og pakke ut egnet enhet for å finne malen som vanligvis er en del av leveransen kit. Les og forstå alle produsentens monteringsveiledning, deretter bruke en permanent tusj til å overføre målene på malen til riktig sted på den campingvogn utenfor veggen.
2

Rydd skapet av alle inventar og beslag. Det stedet du har valgt må gjøre tilgjengelig en kjøre av yttervegg tilstrekkelig for tjenesten porten på combo å være stram opp mot området der du merket malen dimensjoner.
3

Følg alle av instruksjonene som leveres med combo presist. Bruk en stud finder før du begynner kutt for å sjekke at ingen rør, ledninger eller strukturelle støtter eksistert i den delen av veggen. Lag hullet fra utsiden ved hjelp av en stikksag eller sirkelsag.
4

Installer combo med produsenten gitt kit. Ingen avløp er nødvendig fordi enheten er helt selvforsynt. Linje skapet med glassfiberarmert panel (FRP) kuttet til riktig størrelse og form utenfor trailer og deretter gjennomført i. Fest FRP på plass ved hjelp av en proprietær FRP lim og tetning rundt hvert ytterkanten og innvendig hjørne med bad /kjøkken silikon.

5

Gjenbruk panelet du klippe ut av campingvogn vegg for å lage en hengslet dør. Døren bør tillate uhindret tilgang til baksiden av combo, som du kan fjerne og installere avløpsvann kassett og ferskvann septiktanken. Monter en solid lås til døren, og isolere den mot utkast i et lim-støttet skum stripe.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/117426.html

Previous:
Next:

Recreational Vehicles