Hvordan kontrollere oljen på en kriger 350

Som et kjøretøy, krever din Yamaha Warrior 350 ATV periodisk ettersyn og vedlikehold. Motorens oljenivå bør sjekkes ofte, og olje bør etterfylles om nødvendig. Uten riktig mengde olje kan motoren skades på grunn av utilstrekkelig smøring. Kontroll av olje på din Yamaha Warrior 350 tar ikke veldig lang tid, og du trenger ikke å være en mekaniker til å gjøre det. Følg alle anbefalingene for å sikre at du får en nøyaktig olje lesing. Du trenger
Shop håndkle
trakt (valgfritt)
Oil (valgfritt)
Vis flere instruksjoner
en

Park Warrior på flat mark ( Dette er viktig for å bestemme olje-nivå). Start motoren, la den gå i ca fem minutter å varme opp og deretter slå den av
2

Snu motorolje cap mot klokken for å skru det av.. Peilepinnen er på den andre siden av hetten. Trekk hetten av, og peilepinnen helt ut. Tørk av nivå indikator med en ren butikk håndkle.
3

Sett inn peilepinnen til påfyllingsporten, men ikke stram motorolje cap. La den sitte i noen minutter. Dette gjør oljen til å bosette seg, noe som vil gi deg en mer nøyaktig lesing.
4

Trekk motorolje hetten, og peilepinnen helt ut. Inspisere indikator. Den olje-nivået ligger mellom de to hakkene på enden av indikatoren. Hvis den er på eller under den nederste hakk, legge til en liten mengde olje til havnen, ved hjelp av en trakt. Re-sjekk nivået.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/117591.html

Previous:
Next:

Recreational Vehicles