Hvordan Vask en Camper madrass

Holde skitt og rusk fra å komme inni en campingvogn er en høy oppgave. Grime fra ørkenen henger på klærne og faller i sengen mens du sover. Etter en stund får støvet bakken ned i madrassen, slik at du med en skitten rot. Vask en campingvogn madrass minst en gang annenhver uke for å holde et rent miljø. Du trenger
Towel
Stoff renere
Nylon skurebørste
Kjøkken pot
vaskeklut
Vis flere instruksjoner
en

Plasser håndkle på sengekanten. Knele på toppen av håndkle for å nå det fjerneste punktet av madrassen. Noen camperne har begrenset plass, noe som betyr at det er lett tilgang til bare én side av madrassen. Plassere håndkle på madrassen lar deg nå det fjerneste punktet uten å legge mer skitt til madrassen ved rengjøring.
2

Snu stoffet renere sprayflaske til "tåke"-innstillingen. Stoff rengjøringsmidler som West Marine Fabric Cleaner eller Clorox Anywhere Anti-Allergen Stoff og Surface Spray er tilgjengelig fra butikkene. Bruk en feiende bevegelse for å spray renere på toppen av madrassen.
3

La stoffet renere suge inn i madrassen for omtrent fire minutter, deretter skrubbe i en sirkulær bevegelse fra venstre til høyre . Skuring bare området med set-in renere.
4

Legg varmt vann til kjøkkenet potten. Deretter dyppe vaskeklut i. Klem én gang. Gni den delen av camper madrassen du bare skurte. Dette vil løfte den gjenværende smuss og såperester ut av materialet. Skyll i gryten og trekke ut fersk vann på vaskeklut. Utfør dette trinnet fire ganger.
5

Blot området med andre håndkle til å løfte overflødig fuktighet. Flytt håndkle du kneler ned i sengen, avslører den andre delen av madrassen for å vaske.
6

Kopier trinn 2 til 5 for de resterende områdene. Etter blotting med håndkle, la madrassen for luft-tørke i ca syv timer. Deretter snu madrassen og gjenta for å rengjøre den motsatte siden.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/117502.html

Previous:
Next:

Recreational Vehicles