Hvordan løser jeg hull i min ATV Fenders?

Reparere hull i fendere av din All Terrain Vehicle (ATV) er ikke en komplisert prosess, men du trenger de riktige verktøyene for å fullføre denne jobben riktig. Du må fjerne fendere fra rammen av ATV, patch hullene, deretter sand og male fendere å få dem ser ut som ny. Du kan gjøre dette hjemme i ca 48 timer, og ved å gjøre dette selv, vil du spare mye penger og tid. Du trenger
Fender lappesaker
80 - og 120-sandpapir
åtte gram av bensin
Shop fille
Spray primer
Spray maling
Show Mer Instruksjoner
en

Fjern fender fra rammen av ATV. Plasser lappen fra lappesaker over hullet og påfør limet på plasteret for å feste den til rammen. La limet tørke i ca 12 timer eller mer før du fortsetter.
2

Sand lappen med 80-sandpapir for å fjerne eventuelle ujevnheter og ekstra lim. Sand lappen og fender bruker 120-sandpapir for å jevne ut fender og blande patch på med rammen.
3

Fukt en butikk fille med en liten mengde bensin og tørk nedover på hele overflaten av fender for å fjerne eventuell olje og annet belegg. At gassen kan fordampe helt da gjelde tre strøk med primer på fender med en time tørketid mellom hvert strøk.
4

Påfør fire strøk med maling til fender etter at primeren har tørket helt. Du må tillate hvert strøk med maling tørke helt før du påfører neste strøk. Når det siste strøket har tørket, la malingen tørke over natten.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/117689.html

Previous:
Next:

Recreational Vehicles