Slik installerer en generator på 1984 Winnebago Elandan

The Elandan var en A-Class bobil produsert gjennom 1980 ved Winnebago. Den hadde en last bay satt til side for montering av et on-board generator bak bakhjulet på passasjersiden, under fremre kant av vinduet soverom. En Onan generator var standard passform, så selv om generatoren er fraværende fra Winnebago Elandan, vil kammeret være "generator klar", som betyr en montering ramme, drivstoff linje, ledningsnett og eksos /lyddemper system vil bli pre-installert. Installere en generator i en generator-ready bay er en relativt grei prosess, men å løfte generatoren og sette det på plass kan være anstrengende. Du trenger
Socket sett
Vibrasjonsdemper (valgfritt)
plast zip bånd
Fleksibel eksos slange (valgfritt)
Vis flere instruksjoner
1 < p> Inspiser generator-ready bay for å bekrefte døren ventilasjon er frigjort, vil knock-out floor panel tillate gjennomstrømning ventilasjon, er likkledet under knock-out panel fortsatt til stede for å beskytte den nye generatoren fra veien farer og hjørnene er alle fremdeles forseglet hermetisk fra Elandan indre.
2

Inspiser monteringsbrakettene å bekrefte at de er fri for korrosjon og fortsatt kunne trygt ta generatoren vekt og vibrasjon.

3

Bekreft at en blanket-off drivstoff linjen er fortsatt til stede, servert av et lavtrykk drivstoffpumpe, verifisere nødvendige elektriske ledningsnettet fortsatt eksisterer, og at den faste ledningen er fortsatt til stede fra generatoren bay til Elandan shore strømledning bukt på førersiden.
4

bekrefte tilstedeværelse av et batteri dedikert til generatoren, og at eksos /lyddemper systemet er fortsatt solid og funksjonell.
5

Installer generator, vier oppmerksomhet til de instruksjonene som følger med generatoren produsent og Winnebago. Bruk socket sett å bolte generatoren fast til fester utstyrt med vibrasjon dempere. Mange design jorde generatoren gjennom mounts, så sørg for at disse er fri for forurensning.
6

Fjern hetten fra forhåndsdefinert drivstoff linje. Luft linje med luft og gammelt drivstoff ved å koble en blø slange og mottaket til slutten av pre-eksisterende pipe, deretter sette trykk på linjen ved å ha en assistent springen RV tenningsnøkkelen til drivstoff spruter fra slangen ned i karet. Fjern bleed slangen og umiddelbart sette en finger over enden, så fester den til forgasseren. Hvis forgasseren har en mannlig brystvorte, sett slangen over det og bruke en slangeklemme for å låse den på plass, hvis forgasseren har en mannlig gjenget tilkobling, bruker gass-rated forsegling tape på gjengene og låse den kvinnelige slange-end i plasser med en riktig størrelse skiftenøkkel. Trykksette systemet igjen og visuelt teste drivstoff linje for lekkasjer.
7

Koble MultiBlock sele eller spade kontaktene på enden av pre-installert ledningsnettet til sine fargekodede kamper bak generator fascia . Hvis fargekoding ikke stemmer, ta kontakt med eiers manualer til både Winnebago og generator for å bestemme funksjonen til hver ledning og terminal og kompis dem riktig. Gjør et koblingsskjema av fargekodar og funksjoner, og lim denne på innsiden av generatoren bay døren for fremtidig referanse. Bruk plast zip bånd for å sikre ledningsnettet kan ikke kontakte varme flater eller bevegelige deler.
8

Monter en lengde på proprietær fleksible eksosslangen til generatoren eksos port, og deretter plassere den slik at det ikke er knekk eller hindringer i løp sin og koble den andre enden til den allerede eksisterende eksos /lyddemper system slengt over baksiden av kjøretøyet. Bruker proprietære eksos klemmer i hver ende, som er tilgjengelig fra de fleste auto-deler butikker.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/117425.html

Previous:
Next:

Recreational Vehicles