Hvordan erstatte RV Vent Covers som er sprukket

De fleste RVs kommer med en eller flere taket ventiler, designet for raskt å utvise varme fra innsiden av enheten. Ventilen dekselet gjør at du kan åpne tak vent i fuktig vær uten bekymring for fuktighet inn din RV. Når ventilen er skrudd åpent, vil varmen som har steget til taket ut gjennom skjermet åpningen i ventilen dekselet. Et sprukket ventil dekselet trenger umiddelbar oppmerksomhet slik at regn ikke vil trenge gjennom taket åpningen når ventilen er åpen. En ventil dekselet kan bli skadet av hagl, grener eller langvarig eksponering for sollys. Du trenger
Step ladder (valgfritt)
Skiftenøkkel
Replacement vent dekselet
Vis flere instruksjoner
en

Åpne ventilen omtrent halvveis, eller bare til spjeldet lokket berører innsiden av den eksisterende ventilen dekselet som du skal erstatte. Nå senke vent litt slik at lokket går akkurat klar av dekselet.
2

Fjern sprakk vent dekselet på taket ved å sikkerhetskopiere ut mutrene og skivene i hvert hjørne med en skiftenøkkel. Løft dekselet rett opp fra tak vent og kast den.
3

Line opp festehull i den nye ventilen dekselet med skruene som stikker ut fra monteringsbrakettene hvis du installerer den samme merkevare av ventilen dekselet. Senk ventilen dekselet over den halvåpne vent. Skyv dekselet litt i den retningen som trengs slik at den ikke berører vent lokket. Plasser skiver og muttere tilbake over boltene på braketten og trekk til med en skiftenøkkel. Ikke stram mutterne på vent dekselet kan deformere eller brekke.
4

Ta ut den eksisterende ventilen dekselet festebraketter om den nye ventilen dekselet er av et annet merke og festes ved hjelp av ulike monteringsbraketter. Gjør dette ved å fjerne skruene som holder brakettene på plass på vertikal montering overflaten av RV Lufteåpningen med en Philips skrutrekker.
5

Plasser den nye ventilen dekselet over ventilen lokket og åpning. Skyv dekselet som nødvendig for å sikre at det ikke berører vent lokket. Gjør blyantmerker gjennom ventilen dekselet festehull på RV taket. Demonter ventilen dekselet.
6

Plasser en montering bolt gjennom avlange hullet fra bunnen og oppover i hver ny festebrakett. Plasser brakettene over blyant merker du gjort i trinnet ovenfor. Bor et 1/8-tomme pilothull gjennom de vertikale monteringshullene i braketten og inn i vertikal montering overflaten av ventilåpningen. Fest brakettene til hullene med skruene som følger med braketter.
7

Plasser ventilen dekselet over boltene på braketten og fest den med skiver og muttere.

8

Åpne og lukke ventilen lokket til å sikre at den ikke skraper ikke mot ventilen dekselet. Å justere ventilen dekselet, løsne montering nøtter hvis er gjør. Skyv dekselet i retningen som trengs og stram til mutterne.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/117685.html

Previous:
Next:

Recreational Vehicles