Hvordan Wire en Seven-Pole Round Connector på en Travel Trailer

Forskjellige størrelse på elektriske kontakter for tilhengere har ulike funksjoner. En sju-polet runde kontakten er spesielt designet for en trailer med elektriske bremser, tilleggsutstyr som krever batteristrøm og back-up lys. Hvis din reise trailer ikke har alle disse, vil du ikke trenger en full syv-pinners kontakt. Å koble en syv-polet kontakt, trenger du nok elektrisk evne til å finne alle tilhengerens tilknytningspunkter og koble ledningene til riktig plass. Se brukerhåndboken for reise trailer for variasjoner som er spesifikke for din modell. Du trenger
Wire stripper
skrutrekker
Wire, 12 - og 16-gauge, ulike farger
jordingstapp
grunnleggende håndverktøy, avhengig av tilhengerens elektriske tilkoblinger

Vis mer Instruksjoner
en

Koble den ene enden av en 16-gauge gule ledningen til pin "5", og den ene enden av en grønn 16-gauge til pin "6" av de syv-pol kontakt. Koble den andre enden av den gule ledningen til venstre blinklys lampe og den grønne ledningen til høyre blinklys lampe.
2

Koble en brun 16-gauge til pin "tre" av de syv -polet kontakt og multiple den andre enden til alle kjører lys og lisens plate lys av tilhengeren.
3

Koble en hvit 12-gauge til pin "1" av de syv- polet kontakt. Installer et gods med chassiset av tilhengeren i henhold til hvilken som helst passende bolt eller skrue som skruer direkte inn i kabinettet. Bruk en plassering som ikke er malt eller skrape maling av for å gjøre en bedre forbindelse. Koble den andre enden av den hvite kabelen i bakken slepe.
4

Koble en blå 12-gauge til pin "2" av kontakten og multiple den andre enden til brems kontroll inngang på hver hjulet på tilhengeren som har en elektrisk brems.
5

Koble en svart eller rød 12-gauge til pin "4" av kontakten og koble den andre enden til inngangen til tilbehør, interiør lys eller lader av reise trailer.
6

Koble en lilla 16-gauge til midten pin av og koble den andre enden til back-up lysene på reise trailer.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/117386.html

Previous:
Next:

Recreational Vehicles