Typer Tow Tilhengere

Tow trailere møtes nesten hver concealable tauing behov for en lastebil eier. Disse tilhengere hale møbler, hester, husdyr, biler, båter og maskiner. Slep tilhengere krever ulike styrke uhell og elektroniske tilkoblinger på lastebilen, avhengig av produsent og vekten av tilhengeren. Tilhengeren har enten en støtfanger pull stikk, som kobles til tilhengerfestet på baksiden av lastebil eller en gooseneck trailer, som låses på plass i midten av lastebilen sengen. Slep tilhengere hjelpe bygningsarbeidere, dyreeiere og hverdagslige folk hale noe fra ett sted til et annet. Hest /husdyr Tilhengere

Trailer produsenter opprettet hest og husdyr tilhengere å hale husdyr. Grovt mellom 12 og 6 meter lange, kan hest tilhengere hale 05:59 hester med større versjoner i stand til å holde opp til 16 hester på en gang. De fleste, men har nok plass til 2-4 hester. Laget av stål eller aluminium med tregulv, hest og husdyr tilhengere veier mellom 1500 til 3500 pounds. Hester veie rundt 1000 pounds hver, i tillegg til tilhengervekt. Sørg for at bilen har riktig stikk og kan hale vekten. Husdyr ikke inneholder partisjoner å skille hver hest. En oppgradering av hengslet dør i stedet for en rampe lukker baksiden av tilhengeren. Husdyr hull kjøre langs siden av tilhengeren i stedet for lukkede sider med vinduer.
Cargo Tilhengere

Cargo trailere, en lukket trailer, beskytter innholdet mot elementene og sikrer den for lange avstander eller høy hastighet. Det kan hale møbler og biler, samt noe som passer inni. Laste tilhengere varierer i størrelse ca 4 x 6 meter, til 8 av 16 fot. Mindre tilhengere kan ikke ha brems eller signal lights.

Utility Tilhengere

Utility tilhengere har en metallramme og tregulv. Det kan ha en flatbed eller hevet sider. Denne stilen er 14 til 20 fot lang. Disse tilhengere haul maskiner, biler og andre gjenstander som ikke trenger beskyttelse av en lukket tilhenger. Passer for Oppussing eller bygging jobber, kan trailere med hevet sider frakte stein, jord og mulch.
Båthengere

Båttilhengere kommer i forskjellige typer, inkludert bunk , roller og kombinasjon. Køyen trailer beskytter båter bedre under lasting og kjøring. Valsen stil har valser for å hjelpe laste bagasjerommet. Vanligvis bunk tilhengere fungerer best for aluminium støvler og dypt vann. Roller tilhengere kan laste båter på grunt vann. Kombinasjon tilhengere har det beste av begge alternativene. Produsenter gjør alle typer i aluminium og stål. Størrelsen varierer, på grunn av variasjonen av båtstørrelse og typer på markedet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/117837.html

Previous:
Next:

Recreational Vehicles