Thetford RV Toalett Repair

Thetford har vært å lage toaletter for fritidskjøretøy (RV) industri siden 1970-tallet. De produserer alt fra den ydmyke Porta-Potti til porselen enheter stylet akkurat som en opp-skala husholdning enhet, sammen med et omfattende utvalg av toalett omsorg og rengjøringsprodukter. Brukerveiledninger for de fleste av sine produkter er tilgjengelig for nedlasting gratis på deres hjemmeside. De deler som brukeren av en Thetford toalett er sitt sete og setetrekk, bladet segl, vannet ventilen og vakuum breaker. Reparere en maskinfeilen enhet er en grei prosjekt. Du trenger
Reservedeler
Socket satt
Vis flere instruksjoner
en

Slipp setet og setetrekk av kraftig skyve bakover på hengslene når setet og dekselet er åpent. Montere en ny montering er ved å reversere denne prosessen.
2

Kontroller at ingen rester blir fanget i sporet der bladet seter hvis toalettskålen ikke klarer å holde vann, og kontroller at bladet forseglingen er fast og lubben. Dersom forseglingen er forfalt, stiv eller pulveraktig, må den byttes ut. Hvis bladet setene godt inn i en godt kondisjonert segl toalettet kan være litt vridd fra å bli festet til gulvet for hardt. Å frigjøre seg bladet mekanismen, bruke socket satt til løsne mutterne på skapet bolter som holder den på gulvet.
3

Spyl toalettet og observere atferden til vannet . Hvis det fortsetter å dryppe inn i toalettskålen mer enn 15 sekunder etter en flush, har vannet ventil feil og må skiftes ut. Hvis det lekker vann bak toalettet etter rødme vakuum breaker (en anti-hevert enhet mandat av koden) har sluttet å virke og må skiftes ut. Begge er tilgjengelig ved å løfte toalettet helt bort fra gulvet.
4

Fjern skapet mutter /bolt /skive forsamlinger hvis du trenger å løfte toalettet helt bort. Trykk på pedalen og foran forsamlingen vil være synlig bak det, fjern mutteren fra skruen. Løft setet og fjerne det slik at tilgangen hull dekselet er avslørt, deretter bruke en halv-tommers dyp brønn kontakt på en 12-tommers forlengelse bar for å fjerne mutteren fra den bakre montering. Hev toalettet rett opp for å fjerne leppe av svart vann tank, og slipp vannslangen ved å løsne slangeklemme sikre det på plass.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/117381.html

Previous:
Next:

Recreational Vehicles